CQS představuje nové vedení - Ing. Tomáš Hruška - předseda

Na prosincové Valné Hromadě CQS byl jednomyslně zvolen nový předseda sdružení - Ing. Tomáš Hruška, ředitel Strojírenského zkušebního ústavu, s.p.

projít na článek

Certifikát ISO 9001:2008 pro Fakultu chemickou VUT v Brně

Dne 2. 7. 2015 se na půdě Fakulty chemické VUT v Brně uskutečnilo slavností předání certifikátu ISO 9001:2008. Předseda CQS Ing. Tomáš Hruška předal certifikát děkanovi chemické fakulty VUT prof. Ing. Martinu Weiterovi, Ph.D.

projít na článek

CQS - volba předsedy a místopředsedy CQS na další období

17. května 2021 se uskutečnila valná hromada CQS, na které proběhly i volby na pozici předsedy a místopředsedy CQS. Opětovně byl zvolen: předsedou CQS pan Ing. Tomáš Hruška a místopředsedou CQS pan Ing. Alexander Šafařík-Pštrosz. Gratulujeme!

projít na článek

CQS představuje nové vedení - Ing. Alexander Šafařík-Pštrosz - místopředseda

Za místopředsedu CQS byl na Valné Hromadě CQS v prosinci 2014 zvolen ředitel Technického a zkušebního ústavu stavebního Praha, s.p. - Ing. Alexander Šafařík-Pštrosz

projít na článek

S hudbou vesmírnou v ČR zastupuje Tomáš Kopečný – TOPART MEDIA

Specialista v oblasti P. R. Tomáš Kopečný – TOPART MEDIA rozšiřuje své kulturní portfolio. Nově se stává oficiálním poskytovatelem mediálního, marketingové servisu a koncertního zastoupení pro ČR slovenskému triu S hudbou vesmírnou. „Tomáš Kopečný je náš

projít na článek

Květnový Spark uvádí: EXORCIZPHOBIA – „Dělat hudbu je náš způsob života, takže je příjemné být oceněn.“

Ocenění České hudební akademie dostala thrashmetalová čtveřice z Trutnova za album „Spiritual Exodus“, které v květnovém tištěném čísle Sparku představuje frontman Tomáš Skořepa.

projít na článek