CSS programy pro produktové kampaně Google?

Novinek v online marketingu není nikdy dost, a proto vám chci přiblížit CSS programy v reklamním systému Google Ads, se kterými se roztrhl pytel. A o co přesně jde?

projít na článek

Google Discovery může oživit vaše PPC reklamy

Pojem Discovery je v online reklamě ještě poměrně neznámý. Jedná se totiž o novinku v rámci reklamní služby Google Ads, která se řadí do stejného typu reklam jako jejich dobře známé vyhledávací nebo produktové kampaně. V čem je čerstvý Discovery zajímavý?

projít na článek

Žhavá novinka z Google Ads: Performance Max

Přestože jsem byl dříve ke kampaním se strojovým učením spíše zdrženlivý, v posledním roce začínám měnit názor. V Google Ads je totiž po delší době zajímavá novinka, která se jmenuje Performance Max, což znamená maximálně výkonné kampaně. Algoritmus Googl

projít na článek

Nejčastější problémy s XML feedem pro Google Nákupy

Z hlediska PPC kampaní v Google Ads jsou pro mě a mé klienty nejzajímavější kampaně přes Google Nákupy. Abyste mohli začít inzerovat v tomto marketingovém kanále, je zapotřebí mít správný XML feed. A právě nesplnění této podmínky bývá při mé práci jeden z

projít na článek

Nové produktové letáky

Připravili jsme pro Vás nové produktové letáky. Ve formátu pdf je najdete ke stažení na stránce Katalogy a informační brožurkyThe post Nové produktové letáky first appeared on KITTFORT.CZ.

projít na článek

Google Nákupy pro podporu Google Ads

Využíváte Google Ads? Pokud ano, tento článek je určený právě pro vás. Rád bych vám ukázal, jak je možné zdokonalit vaše reklamy na Google. Doplňkem jsou Google Nákupy, které jsou vhodné zejména pro váš e-shop.

projít na článek