Čtečka e-knih InkBOOK Calypso Plus

Přináším vám zatím krátké seznámení se čtečkou e-knih InkBOOK Calypso Plus, která se prodává i na českém trhu a mám ji fyzicky k fyzicky pro testování. Co nabízí InkBOOK Calypso Plus čtenářům e-knih? Čtečka InkBOOK Calypso Plus disponuje 6 E Ink dotykovým displejem technologie Carta o rozlišení 1024 x 758px a jemností 212 dpi. Čtečce [] The post Čtečka e-knih InkBOOK Calypso Plus first appeared on Svět e-knih, čteček elektronických knih a tabletů.

projít na článek

Moaan InkPalm 5 mini čtečka e-knih

Mini čtečka Moaan InkPalm 5 s 5,2" E Ink displejem The post Moaan InkPalm 5 – mini čtečka e-knih first appeared on Svět e-knih, čteček elektronických knih a tabletů.

projít na článek

PocketBook Era Color

Společnost PocketBook představuje novou čtečku e-knih PocketBook Era Color, jak název napovídá tato čtečka elektronických knih bude mít něco společného s již dříve představenou čtečkou PocketBook Era. PocketBook Era Color Tato nová čtečka poskytne čtenářů

projít na článek

PocketBook InkPad Eo

PocketBook InkPad Eo - 10,3 palcový displej, dotyková barevná obrazovka, stylus. Nový zápisník / čtečka e-knih od PocketBook The post PocketBook InkPad Eo first appeared on Svět e-knih, čteček elektronických knih a tabletů.

projít na článek

PocketBook InkPad Color 3

Nová čtečka eknih PocketBook InkPad Color 3 s 7,8" barevným displejem The post PocketBook InkPad Color 3 first appeared on Svět e-knih, čteček elektronických knih a tabletů.

projít na článek

Recenze 6+ nejlepších čteček knih a jak ji vybrat (aktualizace 2021)

Všimli jste si, že čtení se opět dostává „do módy“? Velké procento cestujících v metru či tramvaji tráví dobu přejezdu mezi domovem a prací s knížkou v ruce. Někteří, zejména mladší z nich, si sebou vozí raději čtečku knih. Je menší, skladnější, vejde se

projít na článek