Čtení ke krbu

Nevím jak kdo, ale já mám kolo už 14 dní zaparkovaný a čekám na voblevu. Jednak se nechci zrakvit a druhak nechci, aby mi kolo žrala sůl. Takže je čas na nějakou jinou činnost, třeba čtení u krbu. :) A tak jsem si vzpomněl, že jsem něco na jaře napsal a většina z vás to asi ještě nečetla, protože to vyšlo v časopise Cyklotustika a marná sláva, nevídám ho v rukou lidí bohužel tak moc často. Dohoda se šéfredaktorkou byla taková, že na webu text zveřejním až koncem roku. A ten konec se evidentně blíží (psali na tom i někde na nějakém webu!), takže se zachumlejte do deky, přiložte polýnko do vohně, usrkněte čaje s rumem či bez rumu a zjistěte zase něco víc o tom, jak to s Kobylkama vlastně bylo. A nebojte, deka ani polýnko nestihne dohořet, čaj nestihnete vypít a budete mít přečteno, zase takovej pisálek nejsem! :) Jinak my začínáme zimní přípravu. V sobotu máme valnou hromadu našeho spolku, kde společně zhodnotíme letošek a začneme plánovat příští rok. Takže pomalu zase začneme roztáčet kola příprav. Těšte se, nebudeme si to nechávat pro sebe! :) The post Čtení ke krbu first appeared on MTBO Ztracené kobylky.

projít na článek

Náš design krbu ocenil přímo Hoxter!

Měli jsme radost, když nás oslovila firma Hoxter, zda si mohou vyfotit realizaci krbu v Rodinném domě v jižních Čechách, který jsme navrhovali. Fotografie se dostala i na webové stránky firmy a do tisku. Toho si vážíme.

projít na článek

Krbová kamna můžete mít i v bytě

Krb na biolíh Pokud obýváte byt, tak asi Váš největší problém při zřizování krbu je, že nemáte komín. To samozřejmě vylučuje klasické krby na dřevo, které se používají především v rodinných domech. Řešení je jednoduché, pořiďte si bio krb. Místo dřeva s

projít na článek

Lupa na čtení s osvětlením HOLMES LIGHT 3x75 (černá)

Klasická lupa na čtení do ruky s držátkem navíc s osvětlením. Čočka má zvětšení 3x a průměr 75 mm. Zvládnete s ní číst i za šera. Dá se využít prakticky k jakémukoliv účelu.

projít na článek

Lupa na čtení s osvětlením HOLMES LIGHT 4x65 (černá)

Klasická lupa na čtení do ruky s držátkem navíc s osvětlením. Čočka má zvětšení 4x a průměr 65 mm. Zvládnete s ní číst i za šera. Dá se využít prakticky k jakémukoliv účelu.

projít na článek

Jaké dřevo do vašeho krbu či krbových kamen

Měkké dřevo pro zatápění máte-li doma krb nebo krbová kamna, jistě tu upotřebíte měkké dřevo z jehličnatých stromů. To se hodí zejména pro dvě situace. Za prvé, pokud potřebujete roztopit krb, aby se vytvořilo potřebné množství žhavých uhlíků a bylo pak

projít na článek