Čtvrtý ročník Brněnského RekordOválu se uskuteční v sobotu

Čtvrtý ročník Brněnského RekordOválu se uskuteční v sobotu 20. září od 7 hod. na velodromu Favoritu v Pisárkách. Program je opět plný zajímavých disciplín, v nichž hlavní roli sehrávají historická kola. Opět zažijeme několik pokusů o zapsání do knihy rekordů. Program zahájí Tonda Jedlička, který pojede 100 mil na kole ze třicátých let. Zajímavý bude kilometr v podání Stáni Klígla, který pojede na historickém kole bez držení a svůj výkon bude doprovázet hrou na tahací harmoniku. K vidění budou i další zajímavé disciplíny. Tradiční už bude také setkání majitelů kol Favorit. Pořadatelé rozšířili svůj zájem i na děti, jimž připraví na odpoledne sérii zajímavých soutěží a ukázek.

projít na článek

Čtvrtý ročník závodu Cream Bike Čeladná odstartuje již zítra

Čtvrtý zářijový den zaplní Základní školu Čeladná školáci, v areálu školy ale bude plno už o dva dny dříve. V sobotu 2. září se zde uskuteční čtvrtý ročník oblíbeného cyklistického závodu Cream Bike Čeladná. Několik stovek nadšenců na kolech, trasa vedouc

projít na článek

Čtvrtý ročník Riverside Crossu znovu přilákal světové hvězdy

Už počtvrté se olympijské hvězdy sešly na pražské Náplavce. Za podpory hlavního města Prahy a městské části Prahy 2 se tam v úterý uskutečnil čtvrtý ročník exhibice ČEZ Prague Riverside Cross, která je netradiční kombinací vodního slalomu a biatlonu.

projít na článek

CHŘIBSKÝ MARATON - propozice 41.ročníku

Další, již 41. ročník Chřibského maratonu se uskuteční v sobotu 19.října 2013 !

projít na článek

CHŘIBSKÝ MARATON - propozice jubilejního 40. ročníku

Jubilejní 40. ročník Chřibského m aratonu se uskuteční v sobotu 13.října 2012 !

projít na článek

CHŘIBSKÝ MARATON - propozice 43.ročníku

V sobotu 17.října se uskuteční již 43.ročník tradičního Chřibského maratonu. Bližší informace naleznete uvnitř článku. 

projít na článek