Cupra, AutoPalace Group a skupina Lucie

CUPRA a společnost AutoPalace Group se staly partnerem legendární české hudební skupiny Lucie. Obsahem vzájemného partnerství je mimo jiné poskytnutí pěti vozů CUPRA Formentor ve spolupráci se zastoupením značky CUPRA pro Českou republiku a stejně tak prezentace značky CUPRA a společnosti AutoPalace Group při nadcházejících hudebních aktivitách rockové skupiny Lucie v České republice.

projít na článek

Datové sítě vbudovách AutoPalace

Datové sítě v budovách AutoPalaceAuto Palace Group je součástí nizozemské skupiny AutoBinck a představuje jednu z nejstarších firem na světě zabývající se obchodem s automobily. V pobočce AutoPalace na pražském Spořilově  jsme ke konci roku upravovali a d

projít na článek

Čeští lyžaři ve vozech Audi

Značka Audi je spolu s autorizovaným prodejcem AutoPalace Group hlavním partnerem Svazu lyžařů České republiky v sezoně 2022/2023. Audi a AutoPalace Group zajistí mobilitu českým lyžařským reprezentantům i členům

projít na článek

CUPRA otvírá své nové sídlo a slaví debut prvního modelu CUPRA Leon

Značka CUPRA u příležitosti svého druhého výročí slavnostně otevřela komplex CUPRA Garage. Nové sídlo stojí v sousedství centrály společnosti SEAT.

projít na článek

CUPRA, výjimečná značka

SEAT dnes představil novou značku CUPRA se svou vlastní identitou. Na exkluzivní akci v Barceloně byl odhalen první model nové značky: CUPRA Ateca.

projít na článek

CUPRA slaví své 3. výročí – I.

CUPRA slaví své třetí výročí a zahajuje novou éru modelem CUPRA Born.

projít na článek