Cyklokvětňák je opět tady

Přihlašujte se na cyklo akci. Vracíme se úplně na začátek. Tady jsme byli na první cyklokvětňáku, kdy bylo současným rádcům tak kolem 5-6 let. Můžete si tu akci připomenout v této fotogalerii.Přihlašování zde.

projít na článek

Nové akční letáky #8. týden: Vejce v Penny, Řecký týden v Lidlu

Letáková hlídka je opět tady a i tentokrát pro vás sleduje ty nejlepší akční nabídky z celého týdne. Co byste rádi naservírovali rodině k obědu? Na výběr je kachna, kuře, mořské plody a něco se najde také pro milovníky řecké kuchyně.

projít na článek

Pracovní sešit opět na skladě

První díl pracovního sešitu je opět pro Vás připraven ke koupi. Objednávejte na našem emailu.

projít na článek

JARO JE TADY!!!

Přichází fotograficky velmi atraktivní část roku, JARO :-) Květy, tam se podíváte, probuzená přiroda, sluníčko. V Olomouci i v Brně mám pro Vás spoustu tipů na nádherná zákoutí, která můžeme během focení navšívit :-) Celý článek JARO JE TADY!!! si můžete

projít na článek

Máme dobrovolnici v Tanzanii

A je to tady! Po roce a půl jsme se opět vypravili do Tanzani! Cílem naší jednočlenné výpravy v podobě dobrovolnice Anety bude zjistit, jak se daří farmářům zapojeným do projektu Podpora podnikání, navrhnout možnosti rozšíření projektu Experimentální pole

projít na článek

Ocenění G2: Sophos Firewall opět jedničkou na trhu

Společnost G2 zveřejnila ocenění na Jaro 2024. Řešení Sophos Firewall se opět umístilo jako jednička na trhu. Jedná se již[] Článek Ocenění G2: Sophos Firewall opět jedničkou na trhu se nejdříve objevil na awin IT.

projít na článek