Cyklověž nebo-li Biketower pojištění stavby, věže a kol

Před několika lety jsme začali spolupracovat se společnostmi, navrhujícími a budujícími produkt zvaný cyklověž, nebo chcete-li biketower. Jedná se o velmi zajímavý systém parkování jízdních kol se zanedbatelným rizikem odcizení nebo poškození odloženého jízdního kola. V současnosti se rozšiřuje počet zájemců, především ze strany měst a obcí, jenž chtějí svým občanům zajistit bezpečnou a cenově dostupnou úschovu jízdních kol. Maximální bezpečnost technologií cyklověže je základním předpokladem pro bezproblémový provoz. K tomu má také přispět pojištění, které bylo vytvořeno přesně na míru. Kde už můžete použít cyklověž? Mezi městy je průkopníkem v budování cyklověží Hradec Králové.  Tam využijete hned dvě. Dalším městem, kde plně funkční cyklověž již stojí, je Přerov. Cyklověž Biketower v Hradci Králové u vlakového nádraží Cyklověž v Přerově. U vlakového nádraží. Co když se s mým kolem nebo jeho příslušenstvím něco stane? Aby byla služba cyklistkám a cyklistům co nejširší, mysleli tvůrci tohoto projektu také na pojištění. Autoři projektu, investoři i zhotovitelé mají odpovídající pojištění. Nejdůležitějším pojištěním je ale krytí škod na kolech a příslušenstvích v cyklověžích umístěných. Zde je tabulka pojistných nebezpečí a odchýlení pojišťoven od našeho zadání, při poptání pojistného trhu: Pojistné částky, spoluúčasti a limity plnění jsem z konkurenčních důvodů vymazal. Poškození kola v cyklověži je téměř vyloučeno I přes přesvědčení autorů věže, že je jejich výrobek naprosto bezpečný a navržený tak, aby všechna umístěná kola zabezpečil proti odcizení, nebo poškození, věnovali pojištění maximální péči. Sjednali si pojistné krytí na odpovídající úrovni na situaci, kdy by samotná strojní technologie poškodila umístěná kola, nebo pokud by kola z věže někdo ukradl. Již několik let cyklověže úspěšně fungují a cyklistická veřejnost si na ně postupně zvyká. V letošním roce by mělo být v ČR postaveno minimálně 6 nových cyklověží. Další by měly přibývat v následujících letech. V případě škod, které vzniknou v důsledku zhotovení a provozu je možné, že bude škodní události řešit naše společnost. Umístili byste své kolo do cyklověže? Víte, že tam lze parkovat i elektrokola? Chci okamžitou pomoc s pojistnou událostí Chci analýzu stávajícího pojištění ZDARMA Příspěvek Cyklověž nebo-li Biketower pojištění stavby, věže a kol pochází z KFD makléři

projít na článek

Proč SURVEY CZ

Produkty Pojištění podnikatelů: pojištění odpovědnosti z provozu motorových vozidel (povinné ručení) živelné pojištění pojištění pro případ odcizení krádeží vloupáním, přepadením a poškození (vandalismus) pojištění požárního přerušení p

projít na článek

Jak vybrat nejlevnější pojištění? Řešením je Pojištění.cz

Lámete si hlavu nad tím, které pojištění využít, aby pro vás bylo tím nejvýhodnějším a nejlevnějším? Už nemusíte. Srovnávač Pojištění.cz vám nabídne srovnání pojištění všech druhů a vy tak budete moci snadno využít to, které se vám bude zamlouvat.

projít na článek

Na co nezapomenout při pojištění auta do zahraničí

Při cestování autem do zahraničí je důležité mít auto pojištěné, abyste byli chráněni v případě nehody nebo jiného problému. Je však důležité si uvědomit, že pojištění auta pro jízdu v zahraničí je něco jiného než pojištění pro jízdu v České republice.

projít na článek

Další poskytovatelé cestovního pojištění

Vybrat vhodné cestovní pojištění může být pořádný oříšek. Vyrážíte na rodinnou dovolenou a rádi byste měli pojištění na děti zdarma? Nebo potřebujete krytí při provozování adrenalinových sportů?

projít na článek

Havarijní pojištění srovnání a kalkulačka

Logickou cestou k nejlepšímu havarijnímu pojištění je srovnání nabídek, které jsou na trhu. Jaké jsou výhody a nevýhody online srovnávačů havarijního pojištění? A kde hledat kalkulačku pojištění? Poradíme, na co se zaměřit.

projít na článek