Cyklovýlet s dětmi, na hřiště s lanovkou a hermelínem v cíli, 20 km

Přinášíme další tip na cyklovýlet v okolí Jindřichova Hradce, který hravě zvládne i čerstvý tříleťák. Nenáročná trasa, polem, lesem, se zastávkou na hřišti s lanovkou a v cíli lákavá odměna Připravte kola a hurá do přírody! Opět se těšte na cyklostezky, lesní, či polní cesty a méně frekventované silnice. Trasa měří asi 20 km, hravě ji zvládne i tříletý cyklista. Terén je velmi mírný, cesty snadno sjízdné i pro vozíky typu Cruiser. Z Apartmánu Rodvínov jsme se vydali polní cestou do lesa a napojili se na asfaltovou cyklostezku z Horního Skrýchova směrem na Lovětín. Poté jsme odbočili doleva na Dolní Radouň. Cestu nám zpestřila zvířátka, která se nechala nejen vyfotit, ale i laškovala s dětmi. Cyklovýlet se zvířátky kolem cesty Vzhledem k dětské posádce jsme zvolili nejméně frekventovanou cestu a z Dolní Radouně jsme pokračovali na Drahýšku a poté do Radouňky. Odměnou dětem za ujetých 12 kilometrů byla zastávka na dětském hřišti v obci Radouňka. Hřiště je poměrně nové a moc pěkné. Největší zábavu nabízela dětská lanovka a hřiště z pavoučí sítě. Pěti a tří letí kluci už jsou prý na houpačky dost velcí :-)) Dětské hřiště Radouňka_Jindřichův Hradec Naše cesta pokračovala přímo do Jindřichova Hradce, konkrétně do Hospody pod Hradem. Děti se pohrály v pískovišti a my si vychutnali romantickou chvilku těsně u řeky Nežárky při zapadajícím slunci. Hospoda Pod Hradem u řeky Nežárky v Jindřichově Hradci Zpáteční cestu z Jindřichova Hradce do Rodvínova jsme zvolili opět lesem po cyklostezce. Přesný plán cesty najdete v odkaze zde. Mapa cyklotrasy Tak připravte kola a vyražte taky. Bude se vám líbit! The post Cyklovýlet s dětmi, na hřiště s lanovkou a hermelínem v cíli, 20 km first appeared on Penzion Francouzská.

projít na článek

Sportovní turnaj Duhového hřiště

Ve středu 12. září se uskutečnil již 14. ročník tradičního turnaje Duhového hřiště v areálu ZŠ Dačice, B. Němcové.

projít na článek

Turnaj Duhového hřiště

Dne 11. 9. 2019 se konal v prostorách tělocvičen a na víceúčelovém hřišti vůbec první turnaj nového školního roku - turnaj Duhového hřiště, který jsme pořádali spolu se ZŠ Boženy Němcové.

projít na článek

Turnaj Duhového hřiště – opět jen pro dívky

Gymnázium Dačice a ZŠ Boženy Němcové uspořádaly tradiční turnaj Duhového hřiště, který byl opět ve zcela netradičním režimu.

projít na článek

Jak se učit s dětmi aneb naučte své dítě, jak se učit!

Tento článek byl publikován na jakserychlenaucit.cz Každý rodič chce, aby se jeho dítěti dařilo ve škole co nejlépe. V článku se dozvíte o několika účinných strategiích a technikách, jak se učit s dětmi lépe a jak napomáhat tomu, aby váš potomek využíval

projít na článek

Výtvarka doma 5 tipů, jak si tvoření společně s dětmi užít

Láká vás vyzkoušet si některé výtvarné činnosti doma s dětmi? Možná však trochu váháte, protože: se děsíte vzniklého nepořádku obáváte se, že to bude náročné na realizaci myslíte si, že nemáte potřebný materiál chcete zkusit něco jiného než omalovánky a v

projít na článek