Czech design week 2017

Druhý květnový týden v Praze bude opět ve znamení špičkového designu v rámci festivalu Czech Design Week jaro 2017. Na své si přijdou od 8. do 14. května 2017 milovníci umění, nábytku, skla, porcelánu, módy i interiérových doplňků. Budou je moci nejen obdivovat, ale samozřejmě i zakoupit, na prodejní přehlídce českého a světového designu s mezinárodním zapojením tří zahraničních design weeků, tentokrát v jedinečných prostorách Domu uměleckého průmyslu na Národní třídě. Kreslírnu reprezentuje na prohlídce designu absolvent pražské AVU Tomáš Vavříček. Autor pracuje především se světlem, modifikovaným skrze projektor. Zabývá se hlavně generativní grafikou a své světelné instalace vytváří většinou jako interaktivní projekt, kdy nechává diváka určitým způsobem formovat podobu uměleckého díla. První spolupráce Tomáše s ateliérem proběhla v rámci akce Máme otevřeno. The post Czech design week 2017 appeared first on Kreslírna výtvarný ateliér Letná.

projít na článek

cgd ročenka

Czech Grand Design Awards: Ročenka českého designu 2013 / The yearbook for Czech design 2013 grafický design / graphic design: Martina Černá / Imagery

projít na článek

Week of Life – Březen 2019

Toníkovo první kroky venku! Je s ním čím dál tím větší sranda. The post Week of Life – Březen 2019 appeared first on Michal Lepší.

projít na článek

Week of Life – Únor 2019

Zima a otužování pokračuje. Makáme v tělocvičně. První jízda vlakem. Gulášek na ohni. The post Week of Life – Únor 2019 appeared first on Michal Lepší.

projít na článek

Week of Life – Leden 2019

Novoroční výšlap na Bolfánek. Pořád se otužujeme. Teambuilding. Toník, kam se podíváš Konečně zima jak má být. The post Week of Life – Leden 2019 appeared first on Michal Lepší.

projít na článek

Week of Life – Duben 2019

1. narozeniny. Balónky i dort měl úspěch. Upletl jsme Toníkovi první pomlázku. Vyrazili jsme na procházku okolo Švihova. Focení s Bárou, Lukášem a Aničkou se povedlo. The post Week of Life – Duben 2019 appeared f

projít na článek