Dacie mají novou vizuální identitu a pojedou maximálně 180 km/h

Uvedení nové identity značky je pro společnost Dacia také příležitostí uvést do praxe závazek, který skupina Renault přijala na výroční valné hromadě 23. dubna 2021. Dacia se tak stane první značkou skupiny, která postupně omezí maximální rychlost všech svých vozidel na 180 km/h.

projít na článek

Dacia Dokker 1.6i 75kW, LPG

Přestavba Dacie Dokker na LPG s technologií Tartarini. Zákazník dostal po dobu montáže LPG od nás náhradní vozidlo. Vše o montáži LPG, přehled čerpacích stanic a kalkulačku úspory najdete na stránce Přestavby na LPG

projít na článek

Vizuální prezentace

Příspěvek Vizuální prezentace pochází z ZeptejSeFilipa

projít na článek

Dacia Jogger zdražila, přesto stále nemá konkurenci

Potřebujete nový rodinný vůz s obrovským zavazadelníkem nebo potřebujete sedmimístný vůz, který stojí zhruba jako Fabie? Oba požadavky uspokojí novinka od Dacie, která se jmenuje Jogger a nahrazuje původně oblíbené modely Dokker, Lodgy nebo Logan MCV.

projít na článek

Máme nové logo i web

S radostí vám představujeme novou vizuální podobu CREASOFT. V souladu s naší strategií přináší jak refresh loga, tak nové grafické prvky, modernější a atraktivnější vzhled. Zcela nový je i náš firemní web (www.creasoft.cz), který jsme upravili nejen grafi

projít na článek

Škoda ukázala nové logo, barvy a zelenou identitu

Značka Škoda mění po letech své logo. Nové pojetí klade větší důraz na samotný nápis Škoda a silné užití dvou nových zelených komunikačních barev.

projít na článek