Dakar 2023: Martin Prokop a Viktor Chytka celkově šestí!

15. 1. 2023: Posledních měřených 136 kilometrů ve čtrnácté etapě letošního Dakaru nezměnilo nic na faktu, že Martin Prokop s Viktorem Chytkou z Orlen Benzina Teamu dokončili tuto extrémně náročnou soutěž na fantastickém šestém místě v celkovém pořadí mezi automobily!

projít na článek

I po dvanácté etapě Dakaru jsou Prokop s Chytkou celkově šestí

13. 1. 2023: Dvanáctá etapa Dakaru se nesla v podobě návratu z maratonského bivaku zpět k týmům, které na závodníky čekaly v bivaku poblíž Shaybahu.

projít na článek

Macík vyhrál předposlední etapu a poskočil na 2. místo celkově

14. 1. 2023: Pilot Martin Macík, navigátor František Tomášek a mechanik David Švanda z týmu MM Technology po skvělém výkonu vyhráli sobotní etapu Rallye Dakar a posunuli se na 2. celkové místo kategorie kamionů.

projít na článek

Duo CACIB Brno 28.1- 29.1.2023

Duo CACIB Brno 28.1.2023 rozhodčí: J. Jandatřída otevřená: Viktor Mi-Ji - VÝBORNÁ 2, r. CAC mezitřída: Webbi Mi-Ji - VÝBORNÁ 1, CAC, r. CACIB třída otevřená: Tequila vom Hause Grossen Tal - VÝBORNÁ 1, CAC Duo CACIB Brno 29.1.2023 rozhodčí: R. Čep

projít na článek

Jaroslav Valtr v kamionech pátý, Martin Šoltys šestý, Pepa Macháček opět v cíli

15. 1. 2023: 45. ročník Rally Dakar je minulostí. Jaroslav Valtr dnes v závěrečné etapě sahal po svém premiérovém triumfu, ale penalizace ho nakonec posunula na třetí pozici.

projít na článek

Svatba Janča a Viktor, Hotel Selský Dvůr Praha

Svatba Janča a Viktor, Hotel Selský Dvůr Praha Moc děkujeme DJ Vitaminovi za profesionální odmoderování a zajištění hudby na naší svatbě. Vše proběhlo na jedničku a tak, jak jsme si předem domluvili. Víťa je velký sympaťák. Vřele doporučujeme S pozdravem

projít na článek