Další krok k plné automatizaci vozidel

Autonomní řízení automobilu vyžaduje více než jen kamery a radary: LiDAR funguje při detekci objektů výrazně lépe, bez ohledu na počasí a podmínky na silnici, a je proto klíčovým bezpečnostním prvkem. Innoviz Technologies, izraelský start-up a přední poskytovatel vysoce výkonných polovodičových senzorů LiDAR a percepčního softwaru předkládá nové výsledky svého vývoje v pravidelných intervalech. InnovizTwo je řešení systémů LiDAR příští generace vyvinutý touto společnosti. Je vybaveno všemi certifikáty a schváleními, která splňují velmi dobře známé vysoké standardy automobilového průmyslu. Částečná automatizace neboli úroveň 2 autonomního řízení stále vyžaduje lidského řidiče, který bude mít nad vozidlem značnou kontrolu. InnovizTwo umožňuje výrobcům automobilů nabízet úroveň bezpečnosti 2+. Data budou shromažďována na disku a nové funkce budou průběžně ověřovány a statisticky verifikovány. Technologická vylepšení a upgrady nakonec povedou k úplné autonomii 5. úrovně a posunu odpovědnosti za řízení od řidiče k výrobci automobilů. Ve srovnání se svým předchůdcem je InnovizTwo o 70 % levnější navzdory razantnímu posunu vpřed z hlediska výkonu. Na podpoře svého programu autonomního řízení s Innovizem již úzce spolupracuje BMW. Také společnost AGC přichází s průkopnickou technologií díky spuštění WideEye. Infračervené průhledné sklo umožňuje integrovat LiDAR za čelní sklo nebo jiné typy automobilových skel. Další informace naleznete na https://www.wideye.vision. The post Další krok k plné automatizaci vozidel appeared first on Profesionální AUTOSKLOSERVIS - Karlovy Vary.

projít na článek

Plně vprovozu

Vážení zákazníci a obchodní partneři, máme pro vás již plně otevřeno, pouze prosíme o dodržování aktuálních stanovených hygienických pravidel. https://koronavirus.mzcr.cz/ The post Plně v provozu appeared first on ZEMAN váhy.

projít na článek

Nová půjčovna sportovních a luxusních vozidel v Karlových Varech

The post Nová půjčovna sportovních a luxusních vozidel v Karlových Varech appeared first on Profesionální AUTOSKLOSERVIS - Karlovy Vary.

projít na článek

Pozvánka na výstavu Krok za krokem za našimi (slavnými) předky

The post Pozvánka na výstavu Krok za krokem za našimi (slavnými) předky appeared first on Státní oblastní archiv v Litoměřicích.

projít na článek

Den otevřených dveří - středa 6. 9. 2023 od 15:00 do 20:00

Láká Vás zkusit si malování, uvažujete navštěvovat ateliér pravidelně, ale rádi byste se k nám nejdříve přišli nezávazně podívat? Přijďte se do našeho ateliéru Malování a kreslení podívat na Den otevřených dveří. Kde? Výtvarný ateliér, Balbínova 28,

projít na článek

Rozšíření systému správy vozového parku

V systému T-Cars Fleet Management byla výrazně obohacena funkčnost o další části, které mají za úkol efektivně spravovat vozový park. Pro modul pojistných událostí byly přidány další pole, jako jsou částky Havarijního pojištění, Povinného ručení

projít na článek