Další projekty umělých pláží v okrese Mogán

Jako by ani nestačily problémy s úpravami pláže v zátoce Tauro a již se začíná hovořil o dalších plážích v okrese Mogán, které mají být upraveny pro potřeby turistického ruchu.

projít na článek

Na pláži Tauro musela zasahovat policie

N a pláži Tauro v okrese Mogán musela včera zasahovat Guardia Civil a vykázat z pláže přes 200 lidí. Pláž je uzavřená na základě soudního rozhodnutí z důvodu nesrovnalostí při výstavbě.  

projít na článek

Puerto Rico a Puerto Mogán, lodí z Mogán do Puerto Rico

Poznáte přístav Puerto Rico, projdete si přístav Puerto Mogán, rozhlédnete se po pobřeží z vysokých skal. Možnost koupání na pláži s vlnolamy. Zpět z Mogán do Puerto Rico pojedete lodí podél pobřeží. 

projít na článek

Mogán připravuje 30 km pěší turistickou trasu

V okrese je ale také krásná příroda, která si zaslouží objevování. Radnice nyní získala z evropských fondů finanční prostředky na vytvoření, resp. znovuobnovení a značení turistické trasy v délce 30 kilometrů.

projít na článek

Další sesuv skály na silnici GC-500 mezi Taurito a Mogán

Na uzavřeném úseku silnice GC-500 mezi Taurito a Mogán, kde v červenci spadla velká skála, došlo k dalšímu masivnímu sesuvu. Naštěstí nedošlo k žádným zraněním.   

projít na článek

Demonstrace v pátek 27. listopadu za záchranu turismu v okrese Mogán

Demonstrace se koná tento pátek 27. listopadu 2020 ve 12 hodin. Hlavním požadavkem bude navrácení normálních podmínek pro cestovní ruch.

projít na článek