Dámy, připravte se na prvního máje!

Byl pozdní večer, první máj. Večerní máj, byl lásky čas. Pokud si s každým Máchovým veršem vzpomenete na rozkvetlou třešeň a sladký polibek od svého milého, jistě první máj nedočkavě vyhlížíte.

projít na článek

Pánové, připravte se na prvního máje!

Pro ty, kdo Valentýna neuznávají kvůli jeho americkému původu, nastal čas lásky teprve teď. Tradičně český první máj je už za pár dní tady. Pánové, jak se na něj chystáte?

projít na článek

Oslavte 1. máj nevšedním zážitkem pro oba

Ještě nevíte, co budete dělat se svou druhou polovičkou na 1. máje? Procházku na Petřín letos zamítněte a užijte si svátek zamilovaných jinak. Nic vás nenapadá? My máme nápadů hned několik a přinášíme vám originální tipy, jak oslavit 1. máj!

projít na článek

Destination Africa: Připravte se na největší životní dobrodružství!

Destination Africa: Připravte se na největší životní dobrodružství! Jste připraveni na životní dobrodružství? Nachystejte se na zkoumání nové dechberoucí, detailní a zcela pohlcující mapy. Obdivujte nové zvířecí šotouše a prokažte své schopnosti v našem

projít na článek

Od píky a stále výš kariérní růst Oksi Hodvan v ProfiPéče Group

Jsou to právě 4 roky �� od prvního setkání s Oksanou Hodvan, personální šéfkou ProfiPéče Group s.r.o. Tehdy v únoru 2018 jsme opět nabírali dámy do našeho úklidového týmu.

projít na článek

Společenské šaty: Nejen na ples až o 10 % levněji

Plesová sezóna je v plném proudu. Snem každé dámy či dívky je oslnit nejen své partnery, ale rovnou celý sál. Kde pořídit princeznovské šaty za pohádkovou cenu? Tipli poradí!

projít na článek