Dárek k Valentýnu? Potěšte svou milou kvalitním parfémem

Svátek zamilovaných se kvapem blíží, proto je nejvyšší čas popřemýšlet o tom, čím obdarujete svou drahou polovičku. Některé ženy jsou více náročné, jiné potěší drobnost. Příjemný parfém ale udělá radost každé. Podívejte se na naše tipy na parfémy, které navíc díky cashbacku koupíte o pár korun levněji.

projít na článek

DIY dárky: 4 tipy na rychlé a levné dárky k Valentýnu na poslední chvíli

Už máte pro vaši druhou polovičku dárek na Valentýna? Ne? Nezoufejte, přinášíme vám rychlé a levné tipy na DIY dárky na Valentýna.

projít na článek

Dárky pro ženu do 500 korun

Potěšte svou krásnou dámu na svatého Valentýna! Vybírání toho pravého dárku není vždy jednoduché, ale věříme, že společně to zvládneme jako nic – a klidně se s vámi vsadíme, že najdeme nějakou pecku do pětistovky.

projít na článek

Tipy na zážitky pro ženy: dárky nejen k narozeninám

Vybrat ten pravý dárek pro ženu nemusí být vždy tak jednoduché. Většinou však stačí malé popostrčení, několik užitečných tipů a nápad na ideální dárek je ihned na světě. Pokud chcete potěšit svou partnerku, kamarádku či příbuznou dárkem, který opravdu oce

projít na článek

Milujete parfémy a líčení? Navštivte obchod Sephora!

Děláte si občas radost nějakým parfémem nebo máte zrovna náladu na změnu rtěnky? Pak zavítejte na Sephora eshop! Sephora je tu pro vás s populárními vůněmi, makeupem a ostatní zkrášlovací drogerií, vyberte si to pravé pro vás nebo vaší polovičku.

projít na článek

Tip na Vánoční dárek

Aaaaa je to tady! Vánoce! A my pro Vás máme tip na dárek! Udělejte svým blízkým pod stromečkem radost dárkovým poukazem na nové brýle.

projít na článek