Dárek při nákupu 2 kusů kosmetiky Kérastase

Vážené klientky a klienti, dovolte nám, Vás odměnit dárkem v hodnotě 250 Kč při nákupu více jak 2 kusů produktů Kérastase. Článek Dárek při nákupu 2 kusů kosmetiky Kérastase se nejdříve objevil na Ateliér Kotlár.

projít na článek

KÉRASTASE

Kérastase Paris představuje symbol luxusu, modernosti a jedinečnosti. Díky výzkumu je Kérastase Paris více než 40 let technologickou špičkou v péči o vlasy a vlasovou pokožku.

projít na článek

Dárky a výhody při nákupu na ActiMaris

Jaké dárky a výhody na vás čekají k nákupu na ActiMaris? Dárek nad 1500 Kč Dárek nad 2000 Kč Dárek nad 3000 Kč

projít na článek

Kérastase – kvalitní péče o Vaše vlasy

Snad každá žena má svou oblíbenou značku kosmetiky, kterou pravidelně využívá. V tomto ohledu nabídne trh různé možnosti, ale jsou značky, které zkrátka jasně vynikají a dominují. A mezi ty patří i Kérastase. Tato společnost totiž svými výrobky a  kolekce

projít na článek

Jarní akce s dárkem

Zimu máme za sebou a všichni se těšíme na slunné jarní dny. Večerního světla ale stále není dost, proto určitě uvítáte náš jarní dárek k nákupu v našem eshopu. Pokud u nás nakoupíte od 1. 3. do odvolání svítidla nebo bytové doplňky minimálně za 6000 Kč, p

projít na článek

Nové Centrum estetické kosmetiky

Od 3.9.2012 jsme pro Vás připravili nové "CENTRUM ESTETICKÉ KOSMETIKY" ....na adrese Praha 5, Ostrovského 3, v 1. patře u výstupu metra Anděl, Na Knížecí.

projít na článek