DÁRKOVÉ POUKAZY PRO VAŠE BLÍZKÉ

I letos u nás můžete zakoupit DÁRKOVÉ POUKAZY pro své blízké: jízda pro osobu do 15 let / 175,- Kč jízda pro osobu od 16 let / 190,- Kč jízda na dvousedale (dospělý + dítě) / 230,- Kč dětská škola jízd (kurz) / 850,- Kč permanentka na 10 40 jízd pro osobu do 15 let / od 1.600,- Kč permanentka na 10 40 jízd pro osobu od 16 let / od 1.700,- Kč +dárková obálka Poukazy lze zakoupit osobně: v KOVOZOO Staré Město (https://www.kovozoo.cz/kontakt/) v KOVOSTEELu Recycling Staré Město, Veselí nad Moravou a Hodonín (https://www.kovosteel.cz/kontakt/) .nebo vám je zašleme poštou vyplňte objednávkový formulář: Objednávkové formuláře Platnost všech poukazů je rok od zakoupení. Článek DÁRKOVÉ POUKAZY PRO VAŠE BLÍZKÉ se nejdříve objevil na Motokáry.

projít na článek

Dárkové poukazy

Dárkové poukazy pod Vánoční stromek https://326088.myshoptet.com/

projít na článek

Darujte vánoční dárkové poukazy

Obdarujte své blízké dárkovým poukazem na motokáry pro děti i dospělé. Zvolte si počet jízd a o zbytek se postaráme my. Objednávkový formulář je zde na webu v sekci Poukazy.

projít na článek

Do letošních Cyklopecek se zapojilo přes tisíc soutěžících. Lákaly je trasy i ceny v soutěži

PARDUBICKO - Tradiční cestovatelská soutěž Cyklopecky Východní Čechy už zná své vítěze. Na slavnostním vyhlášení výsledků 12. ročníku na konci listopadu organizátoři předali šťastným výhercům hlavní ceny - horské kolo značky 4EVER FRONTBEE od společnosti

projít na článek

Dárkové poukazy již v prodeji!

Pardubické hudební jaro přichází pro nadcházející ročník s novinkou - nabídkou Dárkových poukázek. Ty lze následně vyměnit dle potřeby nebo na základě aktuální situace za vstupenky na koncerty a představení 43. ročníku Pardubického hudebního jara 2021, př

projít na článek

Začíná zimní přestávka

Začátkem listopadu nám začíná zimní pauza. Půjčovna bude otevřena opět až po zimě dle aktuálního počasí, nejspíše na přelomu března a dubna. Užijte si zimu a těšíme se zase na jaře 2023.

projít na článek