Darujte svým blízkým zážitek

Chcete obdarovat své blízké a nevíte čím? Zkuste jim darovat třeba nezapomenutelné zážitky v podobě našich dárkových poukazů, které Vám sestavíme i na přání. Vybere si prakticky každý. Je libo relax ve wellness? Výcvik nebo vyjížďka na koni? Chcete darovat adrenalin a osobní výzvy na lezecké stěně? Nebo pobyt v hotelu či příjemné posezení v restauraci s dobrým jídlem a pitím? Naše dárkové poukazy nabízejí jak pohodu a odpočinek, ubytování a gastronomii, tak i vyžití pro zájemce o aktivní pohyb. Stačí jen vybrat ten správný poukaz a objednat si ho na recepci. Po úhradě si jej můžete vyzvednout osobně, nebo vám ho po domluvě zašleme v elektronické podobě.  Darujte svým blízkým zážitky na Ranči Kostelany.   DÁRKOVÉ POUKAZY The post Darujte svým blízkým zážitek first appeared on Kostelany.

projít na článek

Dárkové poukázky z lékáren EUPHRASIA

Darujte svým blízkým pod stromeček zdraví z lékáren EUPHRASIA   Dárkové poukázky v hodnotách 300Kč, 500Kč a 1000Kč zakoupíte ve všech našich lékárnách. Poukázky lze uplatnit ve všech lékárnách EUPHRASIA na volně prodejné zboží, nevztahuje se na doplat

projít na článek

Darujte zdraví od GS

Darujte zdraví od GS a udělejme spolu svět lepší V těchto dnech ve všech našich lékárnách ZDARMA získáte DÁREK při koupi 2 vánočních balení GS nebo Cemio přípravků. Dárek získává každý po zaregistrování kódu z vnitřní strany obalu dárkových balení. Akce

projít na článek

Krásné a klidné Vánoce a pevné zdraví Vám i Vašim blízkým.

Krásné a klidné Vánoce a pevné zdraví Vám i Vašim blízkým. Naše kancelář bude v době od 22.12.2023 do 2.1.2024 uzavřena. Těšíme se na vás opět v roce 2024. The post Krásné a klidné Vánoce a pevné zdraví Vám i Vašim blízkým. first appeared on TP-T.CZ.

projít na článek

Dárkové vouchery masáže

Dlouho slibované dárkové vouchery jsou zde. Můžete udělat příjemný a hřejivý dárek svým blízkým 

projít na článek

Novoroční přání pro rok 2018

I letos pro vás máme vánoční a novoroční přání, kterými můžete udělat radost nejen svým blízkým, ale třeba obchodním partnerům.

projít na článek