Sušené datle jsou obzvlášť bohaté na draslík a vitaminy B1 a A (vitamin C téměř chybí) Sušené datle představují koncentrovanější zdroj niacinu, mědi, železa a hořčíku než datle čerstvé (100 g sušených datlí přispívá k výživě asi 1/8 doporučované denní dávky všech těchto látek), čerstvé datle jsou lepším zdrojem vitamínu C (100 g čerstvých představuje téměř 1/3 doporučované denní dávky); čerstvé i sušené datle jsou výživné enormním obsahem cukru (25 – 55 %, 100 g čerstvých datlí obsahuje 107 kcal, sušených 277 kcal), rychle dodávají energii; užitečný zdroj rozpustné vlákniny, působí jako slabé projímadlo. Datle můžeme konzumovat samostatně, nebo spolu s tvarohem či jogurtem. Pár datlí před spánkem podpoří dobré spaní Složení: datle bez pecky
Sluníčko už to roztáčí na plné pecky a co nevidět bude léto. Pokud se vám přes Vánoce a Velikonoce na těle usídlilo pár nevzhledných špíčků, kterých se chcete do léta zbavit, je nejvyšší čas začít! Nebojte, hubnutí není žádná věda, takže to bude hračka –
projít na článek.fusion-body .fusion-builder-column-16{width:16.6666666667% !important;margin-top : 0px;margin-bottom : 0px;}.fusion-builder-column-16 > .fusion-column-wrapper {padding-top : 0px !important;padding-right : 0px !important;margin-right : 11.52%;padding-bott