David Drábek: Z Prahy do Missouri a zpátky.

V Nestlé, kde postupně působil na 5 trzích, strávil úctyhodných 25 let. Z toho posledních 10 let především na strategických marketingových pozicích. Minulý rok se vrátil domů. Jak se podle něj změnil český trh a posunulo se myšlení spotřebitelů? Jaké trendy hýbou světem FMCG a retailu? Nejen o tom jsem si povídala s Davidem Drábkem, generálním ředitelem. The post David Drábek: Z Prahy do Missouri a zpátky. appeared first on TOPSEARCH.

projít na článek

Praha zažila Taxijízdu života, pasažéry čekalo milé překvapení

Neobvyklý zážitek čekal na některé z obyvatel či návštěvníků Prahy, kteří si v pondělí 13. června objednali odvoz taxislužbou Profi taxi. Při troše štěstí pro ně přijel ve speciálně vyzdobeném závodním speciálu Subaru Impreza WRX STI společnosti AUTODROM

projít na článek

Patron mosteckého okruhu David Coulthard navštíví Česko

Pilot formule 1 a vicemistr světa z roku 2001 David Coulthard navštíví začátkem příštího roku Českou republiku. Nebude to zdaleka poprvé. David má například úzké vazby k mosteckému autodromu, od roku 1999 je patronem tamního velkého závodního okruhu.

projít na článek

David Vršecký dovršil čínský hattrick!

David Vršecký nenašel ani v posledních dvou závodech čínského truckového šampionátu přemožitele a stal se tak již po třetí v řadě čínským šampionem. Se stájovým druhem Gong Binem ovládli také Pohár konstruktérů.

projít na článek

Persie – Mart Eslem a David Surý [Lovosice]

The post Persie – Mart Eslem a David Surý [Lovosice] appeared first on David Surý.

projít na článek

Západočech David Nejdl skvěle reprezentoval ČR na MS v RT

Od 18.7. - 21. 7. se v překrásném městečku St. Niklaus ve Švýcarských Alpách konalo Mistrovství světa v rybolovné technice. Tohoto závodu se s týmem České reprezentace zúčastnil i Západočeský závodník David Nejdl z MO Kdyně. Ve svých 14 letech se dokázal

projít na článek