DEAD SUMMER 28. 8. "WARM-UP PARTY" 24. 7.

Vážení přátelé, poslední sobotu v srpnu pořádáme spolu s Mad Duck booking festival s asi milionem kapel v Beach Parku Mlékojedy. Na třech podiích zahrají například Povodí Ohře, Houba, Acid Row, Bumfrang3, Bolehlav, Pedrox, Triyoda, Otra Vez, Postižená Oblast, Sweeps 04, Gagarin, Rožava a spousta dalších... Vstupné bude dobrovolné, občerstvení zajistí kolektiv Food Not Bombs a skvělou atmosféru Vy! Více informací a kompletní seznam vystupujících interpretů naleznete zde: https://www.facebook.com/events/1224001254688553 A aby toho na Vás nebylo najednou moc, můžete se na akci připravit již 24. července v nebeském Lokobaru ve Všetatech, kde Vás rozehřeje Koonda Holaa, ZHT a překvapení večera... Těšíme se!

projít na článek

AFROMISSION (Quantic&Alice Russell WARM-UP)

        RADIO SPOT FOR AFROMISSION PARTY 12.5.2012@AKROPOLIS by MashUpFunk

projít na článek

Recenze Dead Space 2023 – Isaac nám omládnul

Zmodernizovaný Dead Space se nejen převlékl do výrazně lepšího ohozu, ale navíc přidává i mnoho čerstvých specialitek jako jsou nové střihové scény, více dialogů, od podlahy předělané celé lokace a mnoho dalšího. The post Recenze Dead Space 2023 – Isaac n

projít na článek

U.D.O. and Dead City Ruins London O2 Academy fotoreport

U.D.O. Steelfactory Tour 2019 v O2 Academy Islington. Support: Dead City Ruins [See image gallery at www.rockandmetal.cz]The post U.D.O. and Dead City Ruins London O2 Academy – fotoreport first appeared on RockAndMetal.cz.

projít na článek

Sexy party form me!

The best destination bachelorette party was really amazing to me. I remember how I always wished I had finally had a perfect party that I will always remember. But as usual, it`s not easy. And so I thought that I would probably have only ordinary parties

projít na článek

Pronájem párty stanů, pivních setů a grilu

Nenechte si Vaši zahradní párty pokazit deštěm. Naše firma Vám pronajme párty stany v několika velikostech. Dále si můžete zapůjčit pivní sety v délce 220cm pro 8 osob a velký párty gril, kde můžete péct naráz až 50 steaků.

projít na článek