Děkujeme všem!

Chceme poděkovat všem spolupracovníkům, partnerům i podporovatelům za úžasnou spolupráci během tohoto roku. Velice si vážíme vaší důležité podpory a doufáme, že nám zůstanete nakloněni i v roce nadcházejícím. Děkujeme ! The post Děkujeme všem! first appeared on Jídlo pro všechny.

projít na článek

Vše nejlepší v roce 2013

Děkujeme všem zákazníkům a spolupracovníkům za spolupráci a podporu v roce 2012. Přejeme všem krásné svátky a v novém roce hodně zdraví, radosti a mnoho osobních i pracovních úspěchů!

projít na článek

NAROZENINOVÝ TURNAJ MARTINA BUŠANSKÉHO 26. 5. 2019

Děkujeme všem, kdo se zúčastnil narozeninového turnaje Martina Bušanského - Restaurace a Penzionu Golf Ještěd a vítězům gratulujeme.   Tým golfového areálu Ještěd      

projít na článek

Výsledek Tříkrálové sbírky 2023

V tříkrálové sbírce, která se v naší obci konala v sobotu 7. 1. 2023 BYLO OPĚT VYBRÁNO REKORDNÍCH 15 231,- Kč Děkujeme všem, kteří finančně přispěli a koledníkům za krásný výsledek.

projít na článek

PF 2023

Všem našim zákazníkům, partnerům a nejen těm, přejeme krásné svátky, hodně štěstí a pohody v novém roce. Děkujeme za vaši přízeň a těšíme se na společné projekty v roce 2023! kolektiv Batima * v našich provozovnách jsme vám k dispozici od 9.1.2023

projít na článek

Zima a Vánoce u nás

Všem spolupracovníkům, obchodním partnerům, lidem známým i neznámým... ráda bych vám všem popřála nádherné vánoční svátky plná rodinných setkání, rozzářených očí, pohody a do nového roku hlavně zdraví. Krásné Vánoce všem.

projít na článek