DĚKUJI

všem absolventům kurzu 1. stupně metody One Brain, který se konal 1.-2.března. za milou atmosféru, kterou vytvořili a přeji jim hodně radosti a úspěchu s touto úžasnou metodou.

projít na článek

Český slavík MATTONI 2011

MNOHOKRÁT DĚKUJI ZA HLASY!!! HLASOVÁNÍ DO ANKETY ČESKÝ SLAVÍK MATTONI 2011 SKONČILO. Ahojte všichni příznivci ZPÍVAJÍCÍHO HASIČE. Ještě jednou děkuji všem, kteří jste mě podpořili v anketě ČESKÝ SLAVÍK. Obsadil jsem si myslím docela zajímavé místo. Sk

projít na článek

ČESKÝ SLAVÍK MATTONI 2012

Děkuji všem, kteří jste mě podpořili v minulém roce při anketě ČESKÝ SLAVÍK 2011. Obsadil jsem si myslím docela zajímavé místo. Skončil jsem na 61. místě a za sebou nechal i již známá jména umělců. Tímto Vás opětovně prosím o podporu v tomto ročníku ČES

projít na článek

V OLOMOUCI

V ČTVRTEK 21. 2. 2019 bude možnost absolvovat individuální odblokování. Pro objednání volejte 608 371 087. Děkuji Adresa: Sokolská 21 (kousek od tram zastávky Koruna a kina Metropol)

projít na článek

Provozní doba 28-29.10.

Omlouvám se našim odběratelům ale dne 28. a 29.10. bude sklad paliv uzavřen. Děkuji Luděk KOura The post Provozní doba 28-29.10. first appeared on Propal Kaplice.

projít na článek

Obnovení všeobecné poradny

Všeobecná poradna je znovu v provozu. Děkuji za projevenou podporu a pochopení. OPZ The post Obnovení všeobecné poradny first appeared on obase.cz, vše o vězení.

projít na článek