Demo set plastových abutmentů ICX

Firma medentis nabízí lékařů a laborantům Demo set plastových abutmentů. Objednávejte u našich reprezentantů. The post Demo set plastových abutmentů ICX first appeared on Biomed Praha.

projít na článek

Plastové kelímky

Certifikovaná hygiena a nejlepší možný výsledek sušení plastových kelímků: speciální oplachová chemie pro mytí vratných plastových kelímků.

projít na článek

Kam s použitým olejem a tuky ze smažení

Víte, jak naložit s použitým kuchyňským rostlinným olejem nebo tukem? Slijte je do plastových lahví (NE skleněných!), pevně uzavřete a vyhoďte do označených popelnic.

projít na článek

Prosba občanům ke třídění papíru

Prosíme občany, aby v den svozu papíru omezili jeho odkládání v plastových pytlech, snižuje se tím hodnota papíru při výkupu. Lze využít například kartonové krabice nebo papíry svázat. Děkujeme, že nám pomáháte lépe třídit.

projít na článek

CARLSON ČISTÍCÍ UBROUSKY NA PALUBNÍ DESKU 26 ks

CARLSON ČISTÍCÍ UBROUSKY NA PALUBNÍ DESKU 26 ks. Popis: Ideální pro ošetření palubních desek a dalších plastových částí v interiéru automobilu. Čistí, ošetřují a leští všechny hladké povrchy, zanechávají hedvábný lesk.

projít na článek

Nůžky na trubky se slevou 50%

Využijte slevu na špičkové nůžky plastových trubek ve výši 50% a to při nákupu jakéhokoli zboží nad 25 000 Kč. Slevu je možné uplatnit i při nákupu jiného akčního nářadí. Značkové akumulátorové nůžky na platové trubky ROLLER Akku-Picco by rozho

projít na článek