Demolice Starých lázní v Bělovsi

Historická budova Starých lázní v Bělovsi začíná být historií.

projít na článek

Prohlídka Císařských Lázní a Sparkasse byla velkým víkendovým tahákem

20. 9. 2023 Tradiční podzimní Dny evropského dědictví letos v Karlových Varech lákaly na prohlídku Císařských Lázní a budovy Sparkasse (bývalá Spořitelna) vedle Vřídelní kolonády.

projít na článek

Posvátná místa starých Keltů

Keltové, jakožto národ pevně spjatý spřírodními živly, se především ve svých prvotních dobách bránili prosté svatyni, která reprezentovala symbol materializmu, The post Posvátná místa starých Keltů appeared first on .

projít na článek

Video a fotografie o rekonstrukci mostu pod Ještědem

Demolice a stavba mostu Doubi u Liberce na silnici 1/35 Od bourání po pokládku nového povrchu v 75 sekundách. Fotografie dronem i zrcadlovkou. Článek Video a

projít na článek

Nechte si převést záznam ze starých videokazet na DVD

Opatrujete ještě doma jako oko v hlavě sbírku starých archiválií na kazetách VHS, s nimiž byste se mohli pochlubit vašim přátelům a předvést jim, jak to vypadalo před třiceti lety na Šumavě, v Jizerských horách anebo ve Vysokých Tatrách? Anebo máte dokonc

projít na článek

Karlovarští symfonici zahajují 189. koncertní sezonu

12. 10. 2023 Atrium nově zrekonstruovaných Císařských lázní dnes večer přivítá návštěvníky zahajovacího koncertu 189. sezony Karlovarského symfonického orchestru. Na programu jsou díla Josefa Suka, Michaila Ivanoviče Glinky a Dmitrije Šostakoviče.

projít na článek