Děti a domácí mazlíčci v rozpáleném autě

Nechat dítě či zvíře v rozpáleném autě při vysoké teplotě, může skončit smrtí... Nebuďte tak krutí!

projít na článek

5 věcí, které potřebují domácí mazlíčci

Plánujete si pořídit domácího mazlíčka, nebo už snad doma jednoho chlupáče máte? Poradíme vám, jak se o něj správně starat a co mu pořídit, aby se u vás měl jako v bavlnce a nic mu nescházelo.

projít na článek

Vážení rodiče,

dovolujeme si Vás informovat o vyšší nemocnosti na naší základní škole, nejvíce však v první třídě. Žádáme všechny rodiče, aby děti, mají-li příznaky nachlazení či jiného onemocnění, nechali v domácí péči a případně kontaktovali svého obvodního lékaře.

projít na článek

Screening zraku u dětí

SCREENING ZRAKU U DĚTÍ V MŠ V pátek 5. dubna dopoledne od 8.00 proběhne vyšetření zraku u nahlášených dětí paní optometristkou Mgr. Košťálovou. Článek Screening zraku u dětí se nejdříve objevil na MŠ Rastislavova.

projít na článek

Zařizujete byt? Nakupujte Orion domácí potřeby

Stěhujete se a vybavujete nový byt? Nakupujte domácí potřeby Orion. Vyberte si ze širokého sortimentu zboží. V Orion najdete vše potřebné na jednom místě. Obohaťte kuchyni, jídelnu nebo zahradu novým vybavením. Orion dělá domov příjemnější!

projít na článek

A-tým potěšil hendikepované děti z MŠ Čtyřlístek

Tradice pokračuje. Na podzim navštěvují fotbalisté děti ve školce, na jaře se zase děti přijdou podívat přímo na stadion za hráči A-týmu. Ti mezi sebou pravidelně vybírají finanční hotovost, kterou mateřská škola následně využívá k nákupu pomůcek a hraček

projít na článek