Dětské účesy

Máte problémy s dětmi, když nastane čas stříhání? Jednou z možností je naučit se stříhat své dítě doma. Posadíte dítě před televizi a pustíte mu jeho oblíbený pořad. Bude v bezpečí domova, nebude se zbytečně stresovat a vy tímto ušetříte čas a peníze. Třeba zrovna ve vás třímá kadeřnický talent. S chlapečky je to snadné, postačí elektrický strojek s plastovým nástavcem. Pokud se rozhodnete jít s dítětem do kadeřnictví, pak byste si s ním měli promluvit a vysvětlit mu, že se nemá čeho bát. Zkuste s dítětem vybrat účes, který by se mu líbil. Velmi důležité je najít dobré kadeřnictví, kde už nějakou zkušenost s dětmi mají. Je důležité, aby kadeřník či kadeřnice s dítětem mluvili. A vezměte mu s sebou oblíbenou hračku.

projít na článek

Pánské účesy

Účes je určitý způsob úpravy vlasů do jistého tvaru. Účesy patří mezi nejvýznamnější prvky, jimiž člověk prezentuje sám sebe ve svém okolí. Jsou ovlivněné módou, kulturním prostředím, okolní společností.

projít na článek

Účesy

Účes je určitý způsob úpravy vlasů do jistého tvaru. Účesy jsou jedním z nejvýznamnějších prvků, jimiž se člověk prezentuje ve svém okolí. Jsou ovlivněné módou, kulturním prostředím, okolní společností.

projít na článek

Účesy pro krátké vlasy

Stojíte před rozhodnutím, zda si nechat ostříhat dlouhé vlasy na nějaký vzdušný krátký účes? Rozhodnutí je to jistě skvělé, v našem článku vám chceme poradit, jak se správně o krátké vlasy starat, jak je barvit či odbarvovat a jaké účesy z krátkých vlasů

projít na článek

Účesy pro ženy staršího věku

Čas nikdo neumí zastavit, a tak ve starším věku musíme přemýšlet i co se stárnoucími vlasy. Přeci jenom v tomto období vlasy ztrácejí na své kvalitě. Šediny už máme každá. Co tedy dělat s vlasy a jaké účesy jsou pro ženy v tomto období nejlepší? Každému s

projít na článek

6. Dětské náramky

Dětská radost je tou nejkrásnější hudbou na světě. Vyrábím i dětské náramky pro radost, pro lepší koncentraci mysli při učení, pro posílení tvořivosti, sebelásky a sebejistoty.

projít na článek