Dětský den 2023

V neděli 28.5.2023 závital na hřiště na Klečůvku cirkus. Děti obcházely jednotlivá stanoviště a plnily nejrůznější úkoly. Jezdily na kole, chodily po laně, chodily na chůdách nebo běhaly v sedmimílových botách. Jako každý rok nechyběl skákací hrad, fotokoutek nebo malování obličej a další atrakce. Po úspěšném splnění úkolů pak byla pro všechny připravena sladká odměna. Všem pořadatelům patří velké poděkování za krásné odpoledne, které si užily nejen děti, ale i jejich rodiče. Fotografie z dětského dne si můžete prohlédnout zde. Video z dětského dne si můžete prohlédnout zde.

projít na článek

Dětský den s IZS Jiříkov

The post Dětský den s IZS Jiříkov appeared first on Martin Motl fotografie.

projít na článek

Další auto pro Dětský domov v Melči

Finačním darem jsme napomohli realizaci projektu Sociální automobil Dacia Dokker, určeného pro Dětský domov a školní jídelnu Melč.

projít na článek

Dětský bazének Tampa 183cm

01.07.2023, inzerát: Nabízím bazén o průměru 183cm a hloubce 51cm vhodný pro děti. Stačí jen nafouknout horní límec a zač ...

projít na článek

Jak vypadá roup dětský

Roupi jsou paraziti. Roup dětský parazituje pouze u člověka, a to v tlustém střevě. Samičky během spánku hostitele vylézají z konečníku a kladou vajíčka v jeho okolí. Onemocnění vyvolané tímto střevním parazitem se odborně nazývá enterobióza.

projít na článek

Videospot Dětský den v Bludovicích 28.5.2016

Děkujeme za krásné video. Continue reading Videospot Dětský den v Bludovicích 28.5.2016 at BIANCA AGENCY cz.

projít na článek