Dětský karneval

Tělocvičná jednota Sokol Třebíč zve všechny děti a jejich rodiče, babičky a dědečky, příbuzné či kamarády na každoroční karneval, který se bude konat v sálu Hotelu Atom 4. 3. 2023 od 14:00 do 17:00. Čeká na Vás spousta her a soutěží, tance, slosování o ceny a hlavně zábava. Hudební doprovod zajistí skupina Los Valos. Partnerem akce je Kraj Vysočina. The post Dětský karneval first appeared on Hotel ATOM Třebíč.

projít na článek

Dětský karneval - Broumov

Dětský karneval se koná 18. února 2017 od 14:30 v Broumově. Těšit se můžete na tombolu, soutěže a hry pro děti. Termín a místo konání Broumov 18. února 2017 14:30 Vstupné masky 20 Kč ostatní 40 Kč Občerstvení zajištěno Plakát

projít na článek

Karneval v družině

V pátek 10. 3. pořádá družina dětský karneval od 13:00 do 15:00 hod. Vstupné je 20 Kč,-. Zúčastnit se může každý žák. Přijď se pobavit v masce nebo karnevalovém kostýmu, a hlavně s dobrou náladou.

projít na článek

Karneval ve školní družině

V pátek 24. února jste na naší škole mohli potkat vodníka, víly, čaroděje ale i Batmana, či piráty. Ne, nedělám si z vás legraci. On byl totiž karneval ve školní družině! Moc jsme si to všichni užili.   Škoda, že se karneval koná jen jednou ročně.   Tak v

projít na článek

Maškarní karneval

The post Maškarní karneval appeared first on Základní škola, Nový Bydžov, F. Palackého 1240.

projít na článek

Karneval ve školce Kačenka

Dnešní karneval - velká pochvala dětem a rodičům za kreativitu kostýmů:). Navštívili nás princezny, víla Zvonilka, kovboj, tygřík, námořník, kuřátko, malíř, koník, zajíček, čaroděj, mašinka Tom, tučňák, Sněhurka a brouček.

projít na článek