Devadesátková výzva pro moderátorské a networkerkové eso Gabrielu Mrkvicovou

Moderátorka a networkerka Gabriela Mrkvicová je žena mnoha tváří. To už nejspíš mnozí ví. Ale hlavně je to přímo žena činu. Nezalekne se ani nárazové akce, kdy byla požádána, aby moderovala den pro zaměstnance Signature Victory. Gábi, protože je pro každou srandu a má ráda výzvy, na žádost kývla a pustila se do toho s vervou sobě vlastní. Akce to měla být stylová, a to přímo v rytmu devadesátek. Divoké barvy, kombinace, vlasové kreace a módní výstřelky a doplňky. Zkrátka kombinace téměř nekombinovatelného. Říkáme téměř, protože Gabriela to zvládla na jedničku. Aby se sladila s tématem celého dne, zalovila ve vodách internetu i útrobách rozličných skříní a na svět vynesla outfit, za který by se její já v devadesátých letech rozhodně nemuselo stydět. Byla zkrátka zatraceně in. V kombinaci s Gábiným ostrovtipem a dynamickým moderováním, kdy si bravurně poradila s každou situací a do děje vtáhla všechny účastníky akce, den prostě neměl jedinou chybku. Postarala se o to, aby se nikdo neměl šanci nudit, ale ani zahálet. Párty ve stylu devadesátek se konala ve sportovním centru Sport Balkán, kde se Gabriela postarala o to, aby si to všichni zaměstnanci hotelu Victory a restaurace Signature náležitě užili a odnesli si nezapomenutelný zážitek. Zkrátka a jednoduše – pokud pozvete na svou akci Gabrielu Mrkvicovou, aby vám ji moderovala od začátku do konce, rozhodně se máte na co těšit. Společně se vždy připravenou a tematicky sladěnou moderátorkou dostanete pořádnou porci profesionality, networkingu i zábavy. Už teď buďme zvědaví, čím nás překvapí příště. Zajímá vás, jak vypadá moderátorka a networkerka v duchu devadesátkové výzvy a co se jí povedlo ulovit ve vodách internetu a zapadlých koutech skříně, aby do poslední mašle ladila s tématem akce? Podívejte se na malou ukázku.

projít na článek

Listopad Kalendář – výzva

Výzva se zobrazí vždy první den v měsíci! The post Listopad | Kalendář – výzva first appeared on Česká asociace slackline.

projít na článek

Říjen Kalendář – výzva

Výzva se zobrazí vždy první den v měsíci! The post Říjen | Kalendář – výzva first appeared on Česká asociace slackline.

projít na článek

Prosinec Kalendář – výzva

Výzva se zobrazí vždy první den v měsíci! The post Prosinec | Kalendář – výzva first appeared on Česká asociace slackline.

projít na článek

Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila!

Překvapující titulek? Naopak! Odpovídá duchu celé stand up show i toho, co bylo u jejího vzniku. Pátek 1.3.2024 se všem návštěvníkům brněnského Noem Arch Design Hotelu vepíše do paměti jako večer, kdy Mrkvička šla se “šlupkou” na trh a zbořila u toho jak

projít na článek

12.1.2018 78. výzva IROP na zateplování bytových domů

12.01.2018 byla vyhlášena nová výzva na podporu energetických úspor v bytových domech. Nová výzva – 78. výzva IROP Energetické úspory v bytových domech III – přináší celkem 3,5 mld. Kč z Evropského fondu pro regionální rozvoj (EFRR) na zateplování, výměnu

projít na článek