Diamantové doteky OPTiMUM™ pro metrologické aplikace

Zjistěte, jak naše diamantové doteky OPTiMUM™ pro metrologické aplikace podporují vysoce výkonné skenování. Sledujte je v akci a využijte informace o ubývání materiálu a opotřebení.

projít na článek

Zakázkové přesné doteky pro metrologii

Prozkoumejte zakázkové doteky pro metrologické služby. Náš firemní konstrukční tým může vyrobit zakázkové doteky vyhovující snímacím aplikacím na celém světě. Kontaktujte nás ještě dnes.

projít na článek

Metrologické upínací stoly

Naše metrologické stoly, kompatibilní s libovolným přenosným CMM s bílým světlem nebo laserem, vám poskytují volnost pohybu po dílně nebo v oblasti metrologické kontroly.

projít na článek

Přesné doteky pro metrologii

Zjistěte, jak jsou naše doteky pro měřicí aplikace důležité v technologii průmyslového měření a jak vás může společnost Renishaw podporovat.

projít na článek

Metrologické upínací stavebnice pro CMM

Metrologické upínací stavebnice pro souřadnicové měřicí stroje (CMM) zvyšují výrobní kapacitu, opakovatelnost a přesnost kontrolního procesu tím, že zajišťují rychlé a opakovatelné nastavení upínačů daných součástí.

projít na článek

Řada diamantových doteků OPTiMUM™ se představí na veletrhu EMO Hannover 2019

Renishaw, přední světová společnost v oboru přesných strojírenských a výrobních technologií, představí na veletrhu EMO Hannover 2019 (16.–21. září) svou novou řadu diamantových doteků OPTiMUM™.

projít na článek