Dietní plán podle Mačingové

Dietní plán podle Mačingové je daný a musí se také pevně dodržovat, jinak by neměl žádný účinek. Při dietě by se také mělo pít hodně čisté vody, a to až 3 litry denně. Mezi potraviny, které při dietě nesmíte, patří kofein a alkohol, ale toto omezení platí u většiny diet. U diety Antonie Mačingové nehladovíte, nevážíte ani neodměřujete dávky. Můžete sníst, kolik chcete. Jediné pravidlo je držet se daného jídelníčku. Základem jsou tři jídla denně, ale i mezi tím si můžete dopřát malé svačiny v podobě švestek, ořechů s medem, bílého jogurtu nebo ořechů se skořicí. Dietě vždy předchází detoxikace. I když detoxikace za necelý měsíc skončí, změna životosprávy a jídelníčku by měla být trvalá, aby váha vydržela a tělo mělo pořád dostatek energie.

projít na článek

28denní detoxikační program podle Mačingové

Detoxikace organismu může být přirovnávána k jakési vnitřní hygieně. Stejně jako si myjeme ruce, tělo a čistíme zuby, měli bychom se věnovat i očistě vnitřního prostředí svého těla. Proto by měla být detoxikace samozřejmým, průběžným a neustálým procesem.

projít na článek

Dietní jídlo pro psa

Dietní jídlo se u psa podává při určitých zdravotních problémech, v některých případech si ho může stanovit chovatel sám, častěji je to však veterinární lékař.

projít na článek

Dietní stůl

The post Dietní stůl first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Dietní balení

The post Dietní balení first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Stravování podle Mačingové

Revoluční dieta vznikla úplně náhodou. Autorka Antónia Mačingová měla zdravotní problémy, které už dále nechtěla řešit tabletkami, ale zcela přírodně. Zkusila tedy změnit jídelníček a výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat. Podobný postup aplikovala na s

projít na článek