Dietní šílenství: Dukanova dieta a další populární diety

Máte po zimě nějaká kila navíc a už přemýšlíte, jakou dietu vyberete tentokrát? Hned toho nechte. Všechny zaručené návody rovnou vyhoďte. Dieta sama o sobě není tou správnou cestou. V první řadě musíte změnit své myšlení.

projít na článek

Starbucks: jak získat termohrnek?

Kávové šílenství nosí jméno Starbucks a není divu! Do populární kavárny se zákazníky hrnou nejen kvůli požitku z kávy, ale také kvůli originálním Starbucks hrnkům a termohrnkům. Kde se dá Starbucks hrnek koupit online? A jaké výhody má věrnostní klub Star

projít na článek

AliExpress Day 2017 - nákup dámské módy

Propadly jste nákupnímu šílenství s názvem AliExpress? Rády pro sebe nakupujete doplňky, oblečení i další nezbytnosti, bez kterých se my ženy neobejdeme? V tom případě si dobře zapamatujte datum 11. 11. V tento den totiž vypukne akce s názvem AliExpress D

projít na článek

Aktivity pre aktívne dieťa vo veku 11 mesiacov

V 11 mesiacoch sa vaše dieťa stáva nezávislou aktívnou malou dušou a možno rozmýšľate nad tým ako ho zabaviť. Osobnosť vášho dieťaťa vám môže napomôcť k pochopeniu toho, aké typy hier ho potešia.  Vaše dieťa prechádza obdobím sprevádzaným množstvom zmien.

projít na článek

Black Friday 2017 - burza nepadá, ceny ano

Hodiny strávené ve frontách, rvačky o poslední kusy zlevněného zboží, a nárok na jeden den dovolené strávený po nákupech. Připadá vám to jako šílenství? Přesně takový ale Black Friday může být. Pokud ovšem nenakupujete online.

projít na článek

Nákupy OnaDnes: Kdy začínají a kde sehnat kupóny?

I letos se dočkáme Nákupů OnaDnes, které opět umožní nakoupit se slevami až 70 %! Jak získat kupóny a slevy OnaDnes? Na jaké dny nákupní šílenství letos vyjde? Všechno víme a rádi povíme! Přečtěte si více v našem článku.

projít na článek