Digital DJ battle 2014

The final of the Digital DJ battle 2014 was held on Thursday, July 3, as part of the Rock for People music festival in Hradec Králové, where Vestax was the official partner of the festival. We bring a report from the final day of the Czech Republic's first ever digital DJ championship.

projít na článek

Kurz Digital Analytics Fundamentals

Opakování je matka moudrosti. Proto jsem se v měsíci říjnu rozhodl absolvovat online kurz Analytics Academy zaměřený na práci s analytickým nástrojem Gooogle Analytics. V šesti lekcích jsem si osvěžil znalosti základní i pokročilejší znalosti webové analy

projít na článek

Digital DJ workshop

Pro uživatele, kteří uvažují o tom, že se budou chtít věnovat digital djingu a potřebují se zorientovat v této problematice, jsme začali pořádat workshopy, určené pouze začátečníky. První z této řady proběhl poslední květnový víkend.

projít na článek

Recenze fotoobrazu od firmy Saal-digital.cz

Když se objevila možnost of firmy Saal-digital.cz získat fotoobraz za recenzi, neváhal jsem a obraz objednal. Fotoobraz si lze vybrat na hliníkové desce, pěněné PVC desce, akrylátovém sklu a fotoplátnu, takže je z čeho vybírat. Fotka se jednoduše nahraje

projít na článek

Problematika Digital Forensics v podnikové sféře

Článek Problematika Digital Forensics v podnikové sféře se nejdříve objevil na forensee.

projít na článek

PyroCar 2014 opět vystavujeme vlajky, nášivky, odznaky a vše pro hasiče v Přibyslavi na letišti 29 - 31. 8. 2014

PyroCar 2014 zveme všechny hasiče a příznivce hasičských tradic do Přibyslavi, kde budeme prezentovat vyšívanou výrobu naši rodinné firmy Velebný & Fam s.r.o. Těšíme se na setkání s Vámi a také celkovou zábavu připravenou pořadateli.

projít na článek