Digitální podnik

Ministerstvo průmyslu a obchodu společně s Agenturou pro podnikání a inovace představilo na podzim roku 2021 dotační možnosti z Národního plánu obnovy (NPO) zaměřené mj. na digitalizaci podniků a digitální infrastrukturu. Bližší informace k programu Digitální podnik, díky němuž můžete ušetřit 20 – 60 % z celkových způsobilých výdajů (podle velikosti podniku a regionu) na podporované aktivity naleznete níže. Více informací zde Článek Digitální podnik se nejdříve objevil na Econet Openfunding s.r.o..

projít na článek

Nový Ford Mustang je pony car pro novou éru. Přináší ještě více stylu, dynamiky i digitálních technologií

Nový Mustang Fastback a Convertible přinášejí ambiciózní styl v kombinaci s revoluční digitální uživatelskou zkušeností a vyšší výkon spolu s ještě lepšími předpoklady pro jízdu na závodním okruhu. Atraktivní, na řidiče orientovaný digitální kokpit se pyš

projít na článek

Milwaukee ONE-KEY

Nářadí Doležal Vám přináší světovou novinku. Milwaukee ONE-KEY™ první digitální platforma pro nástroje a zařízení. Nastavte si svoje profesionální ONE-KEY™ nářadí tak, jak potřebujete.

projít na článek

Co musí každá firma udělat, aby byla digitální?

Webinář | 24.10.2023 Online webinář, kde Vám společně s partnerem RICOH ukážeme co dělat, jak a kterými procesy začít digitalizaci a jak Vám k tomu pomůže elektronický podpis.

projít na článek

Nová technologie propojí digitální svět s fyzickým

Los Angeles - Losangeleský festival počítačové grafiky Siggraph letos představil technologii Haptics. Systém, který propojuje digitální svět s fyzickým a při hře tak nabídnou reálnější zážitek. Na trhu se ale objeví nejdřív za pět let. Zatímco nyní je i

projít na článek