Díky Biovetě je Česká republika již 17 let bez vztekliny

Dnes, 28. září, slavíme Světový den boje proti vzteklině. Pojďme si připomenout, jak se Česká republika stala zemí prosté vztekliny.

projít na článek

SVĚTOVÝ DEN VZTEKLINY

Datum 28. 9. je kromě naší republiky, kde na tento den připadá státní svátek – Den české státnosti, významný i světově jako World Rabies Day, tedy Světový den vztekliny, který je věnovaný osvětě a prevenci proti tomuto onemocnění.

projít na článek

TOTAL zasvětil den na autodromu problematice bezpečnosti

Tým 150 manažerů, zaměstnanců a partnerů společnosti TOTAL ČESKÁ REPUBLIKA, která je součástí TOTAL MARKETING & SERVICES, obchodní divize koncernu TOTAL, strávil čtvrtek v areálu mosteckého autodromu. Cílem ale nebyla jen prohlídka ploch, vybavení a z

projít na článek

Česká reprezentace na ME pokračuje vítězně

Na ME U23 v baseballu Česká republika zvítězila ve skupině D a ve čtvrtfinále porazila Francii. V semifinále čeká český tým Španělsko. Fotografka Kateřina Pavlíčková ve svém fotoreportu zachytila utkání Česko - Ukrajina (12:1).

projít na článek

Naočkovaný úspěch z Hané

Z vyčerpaného podniku vyrostl v Biovetě světový výrobce veterinárních vakcín. Teď se chystá očkovat lidi.

projít na článek

Česká republika a ekologie: Jak si stojíme?

Česká republika je domovem rozmanité přírody. Zelené lesy, čisté řeky, rozsáhlé louky, bohatá fauna a flóra… Protože si toto chceme udržet, stala se v posledních desetiletích ekologie v Česku důležitým tématem, čemuž napomáhá i rostoucí povědomí veřejnost

projít na článek