Díky za pochopení

The post Díky za pochopení first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Provoz kluziště zahájen

Zahájen provoz kluziště Díky příznivému počasí posledních dní, je pro Vás připraveno kluziště standardních hokejových rozměrů. Mějte prosím na paměti, že náš areál je přírodní kluziště, a jako takovému odpovídá i kvalita ledu. Ikdyž je plocha alespoň 1x t

projít na článek

11.2.2020 ZAVŘENO

Z důvodu školení zaměstnanců, děkujeme za pochopení, tým HC. The post 11.2.2020 ZAVŘENO first appeared on Hradecké centrum pro osoby se sluchovým postižením, o.p.s..

projít na článek

Omezení provozu v době letních prázdnin

V době letních prázdnin bude obecní knihovna uzavřena 4.7 a 25.7., případné změny uvedeme v aktualitách. Děkuji za pochopení.

projít na článek

Balonky a balonková výzdoba

Zdravím příznivce balonků a balonkových dekorací. STÁLE FUNGUJEME a podařilo se překonat těžké období. Připravujeme nové stránky, takže tady již nepřibývají nové akce. Více zatím na FB (2) Dušan Rýc - DUMIBAL | Facebook Děkuji za pochopení.

projít na článek

Informace k expedicím a odběrům 7.-10.3.

Vážení zákazníci, od 7. do 10.3. máme firemní dovolenou - jarní prázdniny. Jako tradičně se změna režimu týká pouze expedic a osobních odběrů. Obchodování - objednávky, fixace a platby běží bez přerušení. Pro kontakt prosím využívejte primárně email. Děku

projít na článek