Distribuce produktů Renishaw v České republice a na Slovensku

Společnost Renishaw s.r.o. v loňském roce oslavila 20. výročí a jsme hrdí na to, že již více než 20 let přímo dodáváme a podporujeme výrobce po celé České republice a na Slovensku. Po nedávné zavádějící komunikaci na sociálních sítích bychom rádi zopakovali, že společnost Renishaw s.r.o. zůstává hlavním distributorem produktů Renishaw v regionu a je primárním kontaktem pro české a slovenské společnosti, které potřebují pomoc s jejich výrobními problémy.

projít na článek

Servisní činnost

Zajišťujeme kvalitní záruční i pozáruční servis po celé České republice a Slovensku.

projít na článek

Světový den prevence týrání a zneužívání dětí

Na Světový den prevence týrání a zneužívání dětí, 19. listopadu 2021, se mezi 10-11 hodinou v České republice rozezní bubny. Akce s názvem Bubnovačka má symbolicky upozornit na důležitost ochrany dětí před násilím a otevřít ve společnosti téma včasné pr

projít na článek

Příklady upínacích produktů

Obrazová galerie upínacích stavebnic Renishaw. Příklady upínacích produktů zahrnují upínací stavebnice pro měřicí stroje, optické systémy a kontrolní přístroj Equator.

projít na článek

Certifikace kalibračního produktu

Cílem společnosti Renishaw je, aby laserové systémy poskytovaly nepřetržitě stanovenou přesnost den za dnem tam, kde na ni nejvíc záleží - na pracovišti. Důležitým prvkem je, že všechny lasery, ballbary a rotační kalibrátory byly kalibrovány ve výrobním z

projít na článek

Training in the UK

Renishaw has developed a range of training courses to help you exploit the full potential of your Renishaw systems. Renishaw recognises that training requirements vary according to territory and industry and provides a variety of training options.

projít na článek