Dites spol. sr.o. certifikovaný partner Siemens

Společnost Dites spol. s.r.o. se stala certifikovaným partnerem divize Industry Automation and Drive Technologies společnosti Siemens s.r.o. v České republice. Článek Dites spol. s r.o. certifikovaný partner Siemens se nejdříve objevil na Dites spol. s r.o..

projít na článek

Dites spol. sr.o. certifikovaný partner Teco

Společnost Dites spol. s r.o je certifikovaným partnerem společnosti Teco a.s. v oblasti aplikační činnosti řídicích systémů Tecomat. Článek Dites spol. s r.o. certifikovaný partner Teco se nejdříve objevil na Dites spol. s r.o..

projít na článek

UPOZORNĚNÍ- komponenty Siemens Simatic ET200S jsou od 1.10.2023 dostupné jen jako náhradní díly

Chtěli bychom Vás upozornit na změny, které se týkají komponentů Siemens Simatic řady ET200S. Od 1.10.2023 jsou díly této řady dostupné, jen jako náhradní díly v případě závady. A od roku 2030 díly této řady, nebude možné zakoupit vůbec. Z tohoto důvodu b

projít na článek

Slavnostní otevření výrobní Linky Vafo ve finské Nokii 1.6.2023

Výrobní linka pro výrobu psích krmiv, pro kterou naše společnost dodávala kompletní automatizační systém a software. Slavnostní otevření proběhlo za účasti českého velvyslance ve Finsku. Rozsah řízení DITES: Automatizace výrobní linky realizována systémem

projít na článek

Účast na procesní konferenci 2023

Nabízíme systémy PCS 7/Neo a projekční systém COMOS Článek Účast na procesní konferenci 2023 se nejdříve objevil na Dites spol. s r.o..

projít na článek

Reference COMTEST

QUALIFORM, a.s. OP 1/1 Proinex Instruments, s.r.o. OP 1/3 Hilti ČR spol. s r.o. OP 1/2 TESTSTAV, spol. s r.o. OP 3C LB Cemix, s.r.o. OP 2/2 Caparol Czechia s.r.o.

projít na článek