Dlouholetá tradice

Dne n doba nab z mo frac34;nost velk ho v frac12;b ru motorov frac12;ch olej . Av ak, jak jsou mezi mini vlastn rozd ly, pt te se? Nen jedno, kter frac12; koup m pro sv j v z i motocykl? Mo frac34;n V s takov ot zky a jim podobn tak napadaj . P eci jenom, pen z nen nikdy nazbyt, tak pro trochu neu et it, k te si? Tento p stup se V m ale v bec nemus vyplatit. P i pou frac34; v n nespr vn frac12;ch provozn ch kapalin, jako je nap klad motorov frac12; olej, m frac34;ete v frac12;razn zkr tit frac34;ivotnost motoru. A ekn te sami, stoj p r u et en frac12;ch desetikorun za koupi nov ho motoru d ky pod adn kvalit provozn kapaliny? Pro sv j motocykl volte zaveden zna ky, jako je DENICOL racing motor oil. V frac12;voj vedouc ke pi kov kvalit U et te si tak mnoho starost a co v c, DENICOL racing motor oil zlep i j zdn vlastnosti Va eho stroje. Je rozd l, co do motoru lijete, pokud to m me bagatelizovat. Je to jako s v nem, v dobr restauraci V m tak nenab dnou v no krabicov . Kdy frac34; investujete do koup n kladn ho motocyklu, tak nen dobr et it na oleji ani dal ch provozn ch kapalin ch. Motor to toti frac34; pozn a bude se podle toho chovat. Článek Dlouholetá tradice se nejdříve objevil na Ceisas.

  • Web: Ceisas
  • Aktualizace: 20.3.2024
projít na článek

EDEL / B.E.D.

e nabízí v několika provedeních, od křesla, nerozkládacích pohovek až po unikátní pohovku s rozkládacím systémem, díky kterému jednoduchým pohybem uděláte ze sedací soupravy postel i pro každodenní spaní. Kvalita, dlouholetá tradice čalounictví a p

projít na článek

Tipy na fotokurzy a workshopy v ČR

Čas nám rychle utíká a už nemám jeho dostatek na dlouholetá studia. Možná proto jsou teď tak moc populární různé kurzy a workshopy.

projít na článek

Tradice bílých svatebních šatů

Příspěvek Tradice bílých svatebních šatů pochází z Vezmemese.cz

projít na článek

Vánoce jinak – Tradice a obřady, které možná neznáte

To, že v České republice nosí dárky Ježíšek a že při vánoční večeři nesmí chybět koledy, je známá věc. Vánoční zvyklosti se považují za klasiku, která se dá těžko obměnit.  A co takhle tradice jiných států, ty znáte? Některé jsou opravdu rozdílné, některé

projít na článek

Opustila nás paní Jiřina Cajthamlová

S lítostí Vám oznamujeme smutnou zprávu, že nás dne 17. října 2023 ve věku 84 let navždy opustila dlouholetá bývalá zaměstnankyně Západočeského územního svazu paní Jiřina Cajthamlová.

projít na článek