Dlouhý život – výsada kliďasů a řádových sester

V jak dlouhý život můžeme doufat? Co vše jeho délku ovlivňuje? Jaké je kostrukční maximum, po které může lidské tělo vydržet v provozu? A dožije se někdo z nás v... Číst dál... The post Dlouhý život – výsada kliďasů a řádových sester appeared first on ZOO Magazín.

projít na článek

Rovnost ve společenském a profesním postavení sester zkoumá dotazníkový průzkum

Průřezová studie EQUANU – Rovnost ve společenském a profesním postavení sester se zabývá mezinárodním srovnáním společenského a profesního postavení sester ve vybraných evropských zemích. Předkládaná část projektu je zaměřena na profesní roli sester při p

projít na článek

Návštěva z erfurtského sboru

Tuto neděli navšťívilo náš sbor několik bratří a sester z Erfurtu společně s kazatelem Udo Hermannem, který nám posloužil Božím slovem.

projít na článek

Myslivecké tričko dlouhý rukáv s potiskem

Tričkovina s potiskem dle výběru Vyberte si potisk v galerie zdePokud si objednáte obrázek dle nabídky nebo vlastní, cena je 30 Kč do velikosti 15 X 15 cm, větší 50 KčThe post Myslivecké tričko dlouhý rukáv s potiskem first appeared on Textil Vlček.

projít na článek

Myslivecké body dlouhý rukáv s potiskem

Tričkovina s potiskem dle výběru Vyberte si potisk v galerie zdePokud si objednáte obrázek dle nabídky nebo vlastní, cena je 30 Kč do velikosti 15 X 15 cm, větší 50 KčThe post Myslivecké body dlouhý rukáv s potiskem first appeared on Textil Vlček.

projít na článek

Jak dlouhý rukáv košile zvolit?

Dlouhý rukáv je dle kodexu odívání prakticky jedinou přijatelnou délkou rukávu pánské společenské košile. Krátký rukáv pánské košile není dle etikety společenského odívání doporučován ani v letních vedrech a zejména nikdy do pánského obleku.

projít na článek