Dnes jsme vysadili první letošní opravdu velké duháky

Využili jsme příhodné podmínky a dnes ráno jsme do revíru nasadili 400 kg duháka o velikosti 2 až 4 kg a bylo zde i 5 bonusových ryb o váze mezi 5 a 6 kg. Ryby jsme rovnoměrně rozsadili na 8 míst od kempu po potok pod čističkou. Doplnili jsme tak starší ryby v revíru. Chytání teď tedy slibuje opravdu pěkné zážitky. Přejeme příjemný rybolov a dejte nám vědět, když někdo ulovíte jednoho z těch velikánů. Doufejme, že situace ohledně COVID 19 se v brzké době zlepší a s ní související omezení se zmírní a budeme moci přivítat i rybáře z jiných okresů. (9)(1)

projít na článek

První vysazení v roce 2021

Dnes jsme vysadili do revíru 150 kg sivena amerického o průměrné váze 0,8 kg. Vysazen byl v horní části revíru na několika místech. (8)(1)

projít na článek

Vybírejte KOI z letošní nabídky tosai

Na pobočce AKC Želivec si můžete zakoupit první letošní importy tosai KOI. Na pobočku AKC Holice míří dlouho očekávaný import KOI z Japonska.

projít na článek

Prokoukněte velké soubory pomocí Large XML Vieweru

Pokud chcete zobrazit opravdu velké XML nebo textové soubory, tak vám Large XML Viewer opravdu pomůže.

projít na článek

První importy japonských HQ KOI přilétají

První výběrová nabídka KOI pro letošní sezónu. Prohlížejte a nakupujte již po dobu karantény!

projít na článek

Zprávy o jarním nasazování do revíru

Jak jsme avizovali v minulém příspěvku o připraveném nasazování velkých ryb, tak se stalo a ještě jsme přidali něco navíc. Do revíru jsme vysadili následující ryby. 9.4 pstruh duhový 300 kg o průměrné kusové váze 2,7 kg 9.4 ostroretka stěhovavá 1500

projít na článek