Do Brna na mamuta

Když na mamuta, tak do Brna! Rozsáhlé muzeum s názvem Pavilon Anthropos patří totiž k největším a nejmodernějším svého druhu v Evropě.

projít na článek

Cesta do pravěku

S šikovnými ručičkami našich dětí. Je libo kus opečeného mamuta? Co vyčtete z jeskyních maleb? Co by nám asi řekl pračlověk?

projít na článek

Biologická exkurze

V pátek 22. března se 3. ročník a septima společně s p. uč. Chňoupkovou a Smejkalovou a p. uč. Krajíčkem vypravili na dobrodružnou cestu za biologickými poznatky do Brna.

projít na článek

Jak jsme se doprezentovaly do Brna

Jednoho krásného rána nás kontaktoval pan Mazurek se zajímavou nabídkou – zúčastnit se Prezentiády. Jak z názvu vyplývá, na této soutěži týmy měří síly ve vytváření a předvádění prezentací. Chtěly jsme si být jisté, že se během on-line kola nic nepokazí..

projít na článek

Body Worlds - Cyklus života

V pondělí 14. června jsme my, žáci druhého ročníku, vyrazili spolu s několika spolužáky ze sexty do Brna na výstavu Body Worlds - Cyklus života.

projít na článek

Třetí ročníky poznávají Brno

Dne 24. března 2023 třetí ročníky objevovaly krásu brněnské minulosti. Stará radnice, chrám svatého Petra, pověsti moravské metropole, kostel svatého Jakuba a mnoho dalších zákoutí. Studenti ze semináře Metodika průvodcovské činnosti prováděli své spolužá

projít na článek