Do Denního stacionáře přijímáme nové klienty

Pečujete o svého blízkého? Potřebujete pro něj zajistit smysluplné a bezpečné trávení času? Obraťte se na vedoucí našeho Denního stacionáře Mgr. Barboru Benešovou tel. 792 307 931, e-mail: [email protected]. Při společné schůzce se dozvíte více o stacionáři a získáte potřebné informace pro plánování dalších kroků v péči o Vašeho blízkého. Do stacionáře přijímáme seniory od 60 let, ohrožené samotou či žijící s demencí, kteří kvůli snížené soběstačnosti potřebují pravidelnou pomoc, kterou nelze zabezpečit terénní službou.

projít na článek

Senior taxi Prahy 6 nově vozí i klienty našeho denního stacionáře

Služba Senior taxi, v rámci níž mohou obyvatelé Prahy 6 starší 75 let a lidé s handicapem, kteří vlastní průkaz ZTP či ZTP/P, jezdit za zvýhodněnou cenu, postupně rozšiřuje svá cílová místa. Od počátku zavedení služby v říjnu r. 2023 mohli lidé za jedn

projít na článek

Poděkování za dárky od Kafe Na zastávce

Již počtvrté se díky Kafe Na zastávce mohli klienti našeho denního stacionáře těšit z bohaté nadílky pod vánočním stromečkem. Tentokrát se přání klientů ukrývala v prostorách útulné kavárny u tramvajové zastávky Maniny v kouzelné poštovní schránce. Mez

projít na článek

NÁVŠTĚVA KOLEGŮ Z ARMÁDY SPÁSY

V pečovatelském centru a denním stacionáři jsme dnes přívítali milou delegaci z Armády spásy. Sociální pracovnice a pracovníci poskytují v azylovém domě lidem bez přístřeší dočasné ubytování a pomáhají jim začlenit se zpátky do běžného života. Vedoucí peč

projít na článek

Cheesecaky pro naše klienty i zaměstnance

Klienti i zaměstnanci našeho Denního stacionáře a Sociálně odlehčovacího centra si díky České alzheimerovské společnosti, o.p.s. (ČALS) a společnosti Sweet Delight, a. s. mohli pochutnat na dortech Dortie’s typu cheesecake. Ty výrobce věnoval prostřednict

projít na článek

Přijímáme studenty do dalšího pololetí

Jako každý rok  přijímáme nové studenty (nováčky i profesionály)  také ve II. pololetí. Jako každý rok si můžete metodu JL nejprve vyzkoušet: 14. března 2020  proběhne druhý Ochutnávkový seminář. ...

projít na článek