Dobrá pojistka pokryje rizika lázeňského pobytu

Cesta do lázní znamená odpočinek od všedních starostí. Dalo by se říci, že vás čeká jenom sladké nicnedělání. Jenže skutečnost mnohdy bývá jiná. Najednou máte hodně volného času, a proto se třeba rozhodnete pro neplánovaný sportovní výkon. Vzhledem k tomu, že nejste trénovaní na pravidelnou vysokou zátěž, je takový nárazový sport spojen se zdravotními riziky. Zkrátka, [] The post Dobrá pojistka pokryje rizika lázeňského pobytu first appeared on Lázně a wellness.

projít na článek

Ubytování Teplice - hotel Richmond

Ubytování v ***Hotelu Richmond Teplice Příjemné ubytování v centru lázeňského města Teplice Srdečně Vás vítáme na severozápadě Čech, v kraji, který je vyhledáván pro své bohatství léčivých termálních pramenů, příznivě působících na lidský or

projít na článek

04.10.2023 HODNOCENÍ POBYTU MŠ LODĚNICE.

04.10.2023 HODNOCENÍ POBYTU MŠ LODĚNICE. Při vaření polévky pro skřítky se dá složit a zazpívat i pobytová hymna. The post 04.10.2023 HODNOCENÍ POBYTU MŠ LODĚNICE. first appeared on Šumavous - penzion, dětské centrum.

projít na článek

STATUT LÁZNÍ JÁCHYMOV

De facto zakládací listina lázeňského území a závazná pravidla chování v lázeňské zóně.

projít na článek

VZNIK A ROZVOJ LÁZEŃSTVÍ

Jedny z nejunikátnějších lázní na světě. Mimochodem, jedná se o jediné lázně na světě, které vlastní hlubiný důl a kromě lázeňského personálu zaměstnávají i horníky.

projít na článek

Karlovy Vary zaplaví triatlonisté z celého světa

O víkendu 25. a 26. srpna se v Karlových Varech koná již sedmý ročník akce CITY TRIATHLON Karlovy Vary. Dvoudenní triatlonový festival nabídne v sobotu vyžití pro děti a amatérské závodníky, v neděli přijde na řadu závod Evropského poháru. Do nejkrásnější

projít na článek