Dobrá Vinice přeje hezké Velikonoce

Vynikající chuťová kombinace pro váš sváteční stůl! Pro měsíc duben, ale i pro nadcházející velikonoční dny jsme pro vás namíchali 6 vín, které si užijete při odpočinku i jako párování se svátečními pokrmy. Najdete v něm bílá vína ze základní i vyšší řady, jedno červené víno a jedno oranžové z qvevri.     Vstupte s námi Více Článek Dobrá Vinice přeje hezké Velikonoce se nejdříve objevil na .

projít na článek

-25% ztráta | Fotopříběh jak mrazy zlikvidovaly naše vinice

Příroda nám upila hned zjara 2024. Brzké jaro vinici probudilo a současné mrazy páchají velké škody. Někde máme postiženy celé vinice jako Frankovka v lokaci Šísary a někde selektivně jako Sauvignon Přední hora.

projít na článek

Velikonoce, fotky jsou tady!

Uvařte si kávu, dejte vínko a koukněte na nové fotky z mexických velikonoc! Fotogalerie - Velikonoce

projít na článek

Velikonoce 2018: Inspirace z našich obchodů

Velikonoce jsou tady už za pár dní. Je tedy nejvyšší čas se na ně připravit a pořádně si je vychutnat - ať už se u našich dveří na Velikonoční pondělí vystřídá celý zástup koledníků, nebo jen naše děti zbožňují velikonočního beránka. Přinášíme velikonoční

projít na článek

TŘÍDNÍ SCHŮZKY

Vážení rodiče, v následujícím týdnu nás čekají třídní schůzky. Bližší informace obdržíte od TU Vašich dětí.   třída – 22.4. 2024  - od 16:00 hod. třída – 22.4. 2024  - od 16:00 hod. třída – 22.4. 2024  - od 16:00 hod. třída – 23.4. 2024  - od

projít na článek

Užijte si veselé Velikonoce 2021: tradice, recepty, nákupy

Těšíte se na Velikonoce 2021? My také! Abychom si je mohli všichni maximálně užít, máme pro vás skvělé tipy na velikonoční tradice, osvědčené snadné recepty a samozřejmě nákupy, se kterými ušetříte.

projít na článek