Dobrá volba

Jistě chcete, pokud si něco kupujete, dostat za své peníze maximum. Důležité je tedy dobře vybrat u koho nakoupit. A tak je to i s dovolenou. Pokud máte rádi pěkné a pohodové koupání, pobyt u moře ve stínu borovic a nedovedete si představit léto bez slané vody, pak je volba jasná. Chorvatsko. Kam tam zavítat? Zkuste to třeba na ostrově Krk, kde již po 13 let zajišťuje pohodovou dovolenou svým klientům paní Jindřiška Slováčková a její cestovní agentura ABC. Přesvědčte se sami, že s výběrem právě této dovolené budete maximálně spokojeni. Ta, které nebudete litovat Pokud máte rádi svobodu, volnost, nechcete trávit celou dovolenou ve společenských šatech či se stále sledovat, zda vypadáte dobře, pokud máte rádi, když můžete ráno obléknout plavky a rovnou skočit do moře, vyberte si některý ze stanů či karavanů v autokempu Ježevac. Pokud preferujete více soukromí, zvolte apartmány Chorvatsko, které se zde nabízejí hned v několika pěkných letoviscích. Tyto apartmány mají samostatný vchod, jsou vybavené klimatizací, televizním signálem, můžete vzít s sebou i svého psa. Článek Dobrá volba se nejdříve objevil na Tutina.

  • Web: Tutina
  • Aktualizace: 29.6.2024
projít na článek

SOLE ALTO

SOLE ALTO je dobrá volba pro skalní lyžaře - na lyžích až do postele :D

projít na článek

Náhradní členská schůze

která se bude konat v pátek 22. března 2024 v kulturním zařízení ve Věžné. Začátek schůze je v 17.00 hod. Program: 1. Zahájení – volba návrhové komise, zapisovatele a ověřovatele zápisu. 2. Zpráva představenstva VOD Kámen o hospodaření za rok 2023

projít na článek

Volba spotřebitelů 2016

Letošní vítězové! Zvoleni reprezentativním vzorkem 4000 respondentů. Tyto oceněné výrobky najdete v supermarketech Trefa snadno, jsou označeny logem Volba spotřebitelů = nejlepší novinka roku 2016. Prodejní ceny platí v termínu od 21.-27.9.2016.

projít na článek

Volba předmětu Kynologie/Hipologie

Systém pro volbu předmětu Kynologie/Hipologie naleznete ZDE The post Volba předmětu Kynologie/Hipologie first appeared on TRIVIS Veterina Brno.

projít na článek

Volba židlí

15.  Před  začátkem  hry  si  hráči  vyberou  svá  křesla  a  určí  první  východ  pomocí následující  procedury.  Nejdříve  se  posadí  ke  stolu  v  libovolném  pořadí.  Kdokoli z  nich  hodí  dvěma  kostkami. Pak  odpočítá  hráče  podél  stolu,  sebe 

projít na článek