Dobrodružné putování dospívajícího Žadana

Serhij Žadan je bezpochyby literární chameleon, který se mění s každým dílem. Na 226 stranách románu Depeche Mode tak najdeme hemingwayovské dialogy i parodický návod na výrobu výbušniny. Ať už dílo čteme jakkoliv, dostane se nám pestrého a členitého zážitku z psaní tak svižného, že ho napoprvé snad ani nestihneme plně zpracovat.

projít na článek

Výstava je po ročním putování zpět v Praze

Po ročním putování se všechny stojanové kolekce 14. ročníku výstavy Má vlast cestami proměn setkaly v Praze na Břevnově. Louka u Břevnovského kláštera rázem ožila.

projít na článek

Putování za burčákem po Modrých horách | 10.9.2011 | Velké Pavlovice

Poznejte krásy a zajímavosti regionu Modré hory z cyklistického sedla. Start čtvrtého ročníku Putování za burčákem po Modrých horách je naplánován na 9 hodinu u rozhledny Slunečná a na trasu můžete vyrazit jak na kole, tak i pěšky. Otevřeno bude pro vás

projít na článek

Případové studie přesné výroby

Kdekoli je zapotřebí přesná výroba, je společnost Renishaw žádaná. Od velkých, složitých součástí až po malé náročné díly a vše, co leží mezi nimi snižujeme zmetkovitost, zvyšujeme produktivitu a průchodnost, čímž šetříme váš čas a peníze.

projít na článek

Spomeniky

Výtvarné dojmy z putování po socialistických monumentech roztroušených v krajinách Srbska, Bosny a Hercegoviny a Chorvatska.

projít na článek

Nová kladka 10t v naší nabídce

S radostí oznamujeme, že se v naší nabídce objevila tolik žádaná kladka 10t The post Nová kladka 10t v naší nabídce first appeared on Navijáky DRAGON WINCH.

projít na článek