Dodávka axiálního ventilátoru pro elektrárnu v ČR

Gigant pro energetický gigant! To je axiální ventilátor do elektrárny, projekt, který se v současnosti rodí v dílnách TCF Vzduchotechnika. V řeči čísel to znamená: 15 m délka, téměř 6 m výška, motor 1680 kW,dodávané množství vzduchu 347 m3/s, tlak 3600 Pa, při 100°C The post Dodávka axiálního ventilátoru pro elektrárnu v ČR appeared first on TCF vzduchotechnika.

projít na článek

Dodávka obrů do Brazílie

BAE-DW 730, to jsou mohutné stroje. A právě 8 ks těchto ventilátorů bylo právě dokončeno a je expedováno do Brazílie. Osm ventilátorů této velikosti, znamená 48 dřevěných beden, které jsou naloženy do 16 námořních kontejnerů!

projít na článek

COVID Partner

VÁŠ PARTNER V BOJI PROTI COVID-19Jsme tu pro vás. Ve společnosti Twin City Fan se připravujeme na aplikace filtrů v nemocnicích, aby byly plně připraveny na splnění potřeb této globální pandemie. Jako podstatné odvětví jsme odhodláni zůstat otevřeni a při

projít na článek

Kromě PC ochladí i uživatele – Noctua začíná vyrábět běžné kancelářské větráky

Rakouská Noctua je výrobce kvalitních ventilátorů do počítače, které jsou známé mimo jiné pro netradiční hnědou barvu. Včera oznámila, že začíná vyrábět ventilátory, které kromě počítače ochladí i uživatele – tedy běžné stolní větráky.

projít na článek